LATEST NEWS

Το Μάιο το Transistor

Το Bastion της Supergiant Games ήταν για πολλούς ένα από τα κορυφαία indie του 2011 και ένα από τα διασκεδαστικότερα εν γένει παιχνίδια που έχουν εμφανιστεί ποτέ. 

Τι πιο λογικό λοιπόν να περιμένει κανείς από τη Supergiant το επόμενο βήμα της, το οποίο, αν και άργησε αρκετά, τελικά πρόκειται να εμφανιστεί στις 20 Μάιου στη ψηφιακή υπηρεσία Steam. Ο λόγος γίνεται για το Transistor, ένα action/RPG το οποίο εκ πρώτης όψεως θυμίζει αρκετά το Bastion, με τη διαφορά ότι οι μάχες απαιτούν περισσότερη τακτική, μιας και αποτελούν ένα υβρίδιο real-time και turn-based.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε όταν με το καλό το πιάσουμε στο χέρια μας, προς το παρόν μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το παρακάτω video, το οποίο όμως κυκλοφόρησε πέρυσι, οπότε από τότε πιθανόν πολλά πράγματα να έχουν αλλάξει (προς το καλύτερο ελπίζουμε).

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL