LATEST NEWS

Έρχεται retail version του Broken Age την άνοιξη

Για να μην είμαστε άδικοι και υπέρ του δέοντος αυστηροί, κάθε retail κυκλοφορία ενός παιχνιδιού είναι -από πολλούς από εμάς ακόμη- ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη. Το θέμα είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ανακοινώνεται η επερχόμενη κυκλοφορία της κουτάτης έκδοσης ενός παιχνιδιού του οποίου το -αργοπορημένο- δεύτερο μισό ακόμη δεν έχουμε δει σε ψηφιακή μορφή. 

Ασφαλώς θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι κανείς δεν εμποδίζει την Double Fine Productions να κυκλοφορήσει ταυτοχρόνως την digital version της act 2 και, μέσω της Nordic Games, ολόκληρο το παιχνίδι σε retail μορφή. Όπως όλα δείχνουν άλλωστε, αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί.  

Ένα άλλο “αγκάθι”, που δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε τίτλο προερχόμενο από το Kickstarter, έχει να κάνει με τα χρήματα που δώσανε οι backers κατά τη διάρκεια της καμπάνιας προκειμένου να εξασφαλίσουν την boxed έκδοση του παιχνιδιού. Ούτε λίγο ούτε πολύ επρόκειτο περί $100, με τα οποία πάντως εξασφάλιζαν τη λεγόμενη special edition, αλλά και κάποια ακόμη καλούδια, όπως T-shirt, poster κτλ.

Τελικά το πλέον σίγουρο με το παιχνίδι του Tim Schafer είναι ότι δε θα πάψει να μας απασχολεί για κάποιο διάστημα ακόμη, ελπίζουμε και λόγω του πολύ βελτιωμένου, σε σχέση με το πρώτο, δεύτερου μέρους του…

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL