LATEST NEWS

UPDATE: Στις 25 Ιουλίου το Shadowrun Returns!

UPDATE: Η 25η Ιουλίου ορίστηκε ως τελεσίδικη ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, με τον παραπάνω μήνα να αξιοποείται για εξάλειψη bugs, optimizations και διάφορα άλλα απαραίτητα μερεμέτια. Καλώς να μας έρθει και ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώσει την αναμονή μας!

Αρχική Είδηση : Από τα “βαριά” RPG που μας έρχονται δια μέσω Kickstarter (Με την ιερή τριάδα των Wasteland 2, Project Eternity και Torment: Tides of Numenera να πρωτοστατούν) το Shadowrun Returns ανοίγει την αυλαία αυτό τον Ιούνιο.

Ο κόσμος του Shadowrun παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς, πέρα από μια εξαιρετικά όμορφη isometric turn based RPG εμπειρία, προσφέρει ένα μοναδικό χαρμάνι cyber, steam και σκέτου punk, σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου elves της Yakuza αντιμάχονται καπιταλιστικά orcs και τούμπαλιν. 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

10 Comments

  1. Εφόσον έχουν περάσει αισίως 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Shadowrun για το SNES, το θεωρώ αρκετά ασφαλές bet πως το σενάριο θα είναι αυτοτελές και ολοκαίνουργιο, χωρίς αναφορές στο πρώτο (εκτός από κανένα easter egg ή καμιά φιλολογική αναφορά ίσως απλά για να ψηθούν οι πάλιουρες), ούτως ώστε να μπορούν να το αναπτύξουν κιόλας όπως θέλουν για μελλοντικές κυκλοφορίες.

  2. Σύμφωνα με την Wikipedia (”http://en.wikipedia.org/wiki/Shadowrun_%281993_video_game%29#Related_titles”), όσοι στήριξαν μέσω Kickstarter θα λάβουν πρόσθετο περιεχόμενο, που θα συνδέει το νέο παιχνίδι με τα παιχνίδια για SNES και Mega Drive. Το περιεχόμενο αυτό, θα γίνει διαθέιμο λίγο αργότερα στους υπόλοιπους αγοραστές.

  3. Παιδιά επειδή βλέπω ότι και σε άλλα fora υπάρχει ασάφεια, όσοι δεν το στηρίξαμε και απλά το αγοράσουμε/προπαραγγείλουμε ποια έκδοση παίρνουμε, την drm-free ή του steam? Οι δημιουργοί είπαν ότι μόνο η δεύτερη θα υποστηρίζει mods και dlcs, όπως το πρόσθετο περιεχόμενο (που είπε ο vtheofilis) που θα κυκλοφορήσει ως τέτοιο για τους non-backers.

  4. E, νομίζω είναι προφανές πως αν αγοράσεις/προπαραγγείλεις μέσω Steam, θα πάρεις την Steam έκδοση. Επειδή φαντάζομαι δε ρωτάς για αυτό αλλά αν η retail (που από όσο ξέρω ακόμα δεν είναι καν σίγουρο πως θα βγει, αν κάνω λάθος διορθώστε με) θα είναι Steam integrated, αδύνατο να το ξέρουμε σίγουρα αν δε το ξεκαθαρίσουν οι developers.

  5. Ευχαριστώ, αλλά δεν ρωτάω για τη retail. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν πάω και το προπαραγγείλω τώρα, θα μου δίνεται η επιλογή για την έκδοση που επιθυμώ (steam ή drm-free, που υποθέτω θα είναι το exe από το site τους, δεν έχουν πει τίποτα για GOG)? 😉

  6. Adhan, από το email που έστειλα στην εταιρία για το ίδιο θέμα, μου απάντησαν ότι αν το αγοράσεις τώρα παίρνεις την Steam version για τα 15 δολάρια που λέει στο site. Αυτή τη στιγμή έχουνε επικεντρωθεί στη Steam έκδοση και την DRMfree την έχουν πάει παραπίσω. Ουσιαστικά, θα προαγοράσεις steam code τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL