LATEST NEWS

H Rockstar πληρώθηκε για να καθυστερήσει το GTA V PC;

Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του εκάστοτε τίτλου της σειράς Grand Theft Auto σε PC δεν αποτελεί πλέον είδηση, αφού το φαινόμενο επαναλαμβάνεται συνεχώς τα τελευταια χρόνια. Μέχρι τώρα πιστεύαμε οτι η στρατηγική αυτή είχε ως σκοπό την αποφυγή εκτεταμένης πειρατείας και πιθανής μείωσης των πωλήσεων, όμως ενα στελεχος της Intel δίνει νέα διάσταση στο ζήτημα. Μιλώντας στο site PC gamer, o Chris Silva δήλωσε οτι οι κατασκευαστές consoles πλήρωσαν πολλά χρήματα στη Rockstar για να καθυστερήσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε PC!  Αν η Intel έχει δίκιο, τοτε μιλάμε ασφαλώς για μια “βρώμικη” κίνηση των console makers για να σαμποτάρουν εναν ισχυρό αντίπαλο. Ας ελπισουμε οτι η αποκαλυψη αυτή θα αναγκάσει την Rockstar να σταματήσει το κρυφτουλι και να ανακοινώσει επιτέλους επίσημα την έκδοση του GTA V για PC.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

12 Comments

  1. Όπως δεν ακούμπησα το καθυστερημένο άθλιο port του 4, έτσι και τώρα δεν πρόκειται ούτε πειρατικό να το ακουμπήσω.
    Δεν θα δώσω τα ωραία μου λεφτά σε κανέναν κερατά που δε μπορεί να με σεβαστεί σαν καταναλωτή.

  2. Παιχνιδάρα θα είναι (όπως και το 4) και θα το αγοράσω μετά τιμής και δόξης όταν κυκλοφορήσει στη Μόνη, Αγία, Καθολική Πλατφόρμα. Πιστεύω σύντομα και με την επικράτηση του SteamOS θα πεισθούν και οι τελευταίοι Φιλισταίοι για το ποιά είναι η Αληθινή Πλατφόρμα. Τα υπόλοιπα δεν με εξοργίζουν, καθώς είναι παιχνίδια για μικρά, αβοήθητα παιδάκια.

  3. Δεν το θεωρώ ακριβώς αποκάλυψη, προφανώς και έπεσε χρήμα για την αποκλειστικότητα. Ανέκαθεν συνέβαινε αυτό και συνεχίζει να συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις. Η R* φαίνεται θα είναι μία από τις τελευταίες εταιρίες που θα νιώσουν.

    Και συμφωνώ με τον σοφό γέροντα Μπορατσό. Το παίγνιο θα γ#%$@ από εδώ μέχρι το Τιμπουκτού και πάλι πίσω όταν βγει.

  4. Ενώ γενικά η σελίδα έχει μια ελάχιστη ποιότητα στα άρθρα της, που είναι και ο λόγος που την επισκέπτομαι, εντούτοις το συγκεκριμένο είναι απαράδεκτο, ειδικά το τέλος. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι τακτικές marketing της Rockstar. Εφόσον το παιχνίδι βγει αναλλοίωτο (ή και βελτιωμένο ακόμη) μετά από 8 μήνες-έναχρόνο, πού ακριβώς είναι το πρόβλημα; Αν είναι καλό θα το παίξουμε, αν όχι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Δεν υπάρχει κανενός είδους σαμποτάζ, μόνο αβαντάζ στις κονσόλες για να πουλήσουν και εκεί. Είναι τελείως αδιάφορο όμως. Επομένως θα παρακαλούσα να βγάλει ο συντάκτης του άρθρου τις παρωπίδες και να μη (σ)χολιάζει σαν παιδάκι που του πήραν την καραμέλα του.

  5. Και δεν είναι θέμα χολής, όσο μια ενδιαφέρουσα πλευρά της βιομηχανίας, που μας αφορά άμεσα. Κανείς δεν προτείνει βομβαρδισμό της Rockstar, αλλά είναι ωραίο όποτε μπορούμε να προβάλλουμε μια insider άποψη για τα τεκταινόμενα της αγοράς. Sometimes a cigar is just a cigar που λέει και ο ποιητής.

  6. Κανείς δεν προτείνει βομβαρδισμό της Rockstar

    Μη μου δίνεις ιδέες τώρα (έχω και αεροπλάνο για avatar 🙂 ):p:p:p. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι πλήρωσαν να μην βγεί στο PC, και όχι για να το έχει ένας από τους δύο μονομάχους, κανα δυομήνες νωρίτερα. Εκτός και εάν η διαφορά στα γραφικά και στο frame rate είναι τεράστια.

  7. Και επειδή οι εξελίξεις τείνουν να μας επιβεβαιώνουν:
    http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-10-sources-grand-theft-auto-5-out-on-pc-early-2014 (”http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-10-sources-grand-theft-auto-5-out-on-pc-early-2014″)
    Όντως η Rockstar στριμώχτηκε και αναγκάστηκε να διαρρεύσει την περίοδο κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL