LATEST NEWS

[UPDATED] Ανακοίνωση StarCraft Remastered

Update: Εν τέλει, η Blizzard ανακοίνωσε ότι το remaster του Starcraft θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου, στη τιμή των 15 ευρώ. 

Update: Μπορείτε να προμηθευτείτε δωρέαν το πρώτο StarCraft μέσω του επίσημου Forum. Η έκδοση αφορά το patch 1.18 και μεταξύ άλλων είναι συμβατή με Windows 7,8.1 και 10. Στην ίδια ανάρτηση θα βρείτε αναλυτικά patch notes.

Αρχική είδηση: H Blizzard Entertainment ανακοίνωσε μέσω Δελτίου Τύπου τη Remastered έκδοση του πρώτου StarCraft. Υπόσχεται “graphical overhaul” τόσο στο πρωτότυπο παιχνίδι όσο και στο expansion StarCraft: Brood War, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφο το gameplay που έχει κερδίσει εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο και το έχει εδραιώσει ως esport.

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία και η remastered έκδοση θα φέρει ανανέωση στα γραφικά και στον ήχο. Θα υποστηρίζει widescreen και αναλύσεις έως 4Κ. Άλλα update θα αφορούν την προσθήκη νέων illustrations στην ιστορία, προηγμένο matchmaking, cloud saving για την εξέλιξη της Campaign, custom maps, replays και key binds, ενώ θα είναι πλήρως συμβατή με το δίκτυο της Blizzard για social features και updates.

Δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο αναμένεται για το προσεχές καλοκαίρι. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site.

Σας αφήνουμε με το Announcement trailer

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

4 Comments

  1. Προσωπικά θεωρώ πως το ορίτζιναλ “μη-HD” Starcraft είναι άνετα playable (και ικανό να διδάξει 1-2 πράγματα σε πολλά άλλα παιχνίδια) ως έχει ακόμα και σήμερα, αλλά και μόνο για τις λοιπές περιφερειακές αναβαθμίσεις θα αξίζει υποθέτω. Αρκεί να μην ζητάνε 40-50 ευρώ για δαύτο.

  2. Ευκαιρία να ασχοληθώ ξανά με το ”παλιό”, μια χαρά στέκεται ακόμη. Δεν προτίθεμαι να με αρμέξουν με το 60άρι που θα ζητάνε με το remastered, χωρίς να βάζω, μέσα το κόστος για το Brood War βεβαίως βεβαίως……

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL