LATEST NEWS

Xρηματοδοτήθηκε το Shroud of the Avatar

Χθες ολοκληρώθηκε επίσημα η περίοδος του crowdfunding μέσω Kickstarter για το Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues. Το νέο παιχνίδι του θρυλικού developer (και ερασιτέχνη αστροναύτη) Richard Garriott είχε θέσει ως στόχο το 1 εκ. δολάρια και η λήξη του Kickstarter έφερε το συγκεντρωθέν ποσό στα 1,91 εκατομμύρια. Το Shroud of the Avatar φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο RPG παίρνοντας τα καλύτερα στοιχεία από τις προηγούμενες δουλειές του Garriott και επεκτείνοντας το gameplay μέσω της ύπαρξης ενός persistent κόσμου. Η σελίδα του Kickstarter υπόσχεται πλούσιο σενάριο, interactive κόσμο όπου οι επιλογές του παίκτη θα έχουν σοβαρές συνέπειες, τέσσερα διαφορετικά game modes (offline single player και τρία multiplayer modes) και υποστήριξη για Windows/Mac/Linux. Εμεις από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή τύχη στον Richard Garriott και περιμένουμε εναγωνίως την πρόοδο του νέου του πονήματος.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

6 Comments

  1. Τίποτα ρε, σου λέει “Αν γίνεται να το προπληρώσουν κιόλας, ακόμα καλύτερα, μπορεί να βγάλω και κέρδος κι από πάνω” και όλ’αυτά για ένα παιχνίδι με “μούρη” 2003.

    Όποιος τα δωσε, καλά να πάθει. Εκτός κι αν του αρέσουν βέβαια ευτούνα 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL