LATEST NEWS

Υπάρχει Θεός : Τα τραπέζια της Zen Pinball από βδομάδα στο Steam!

Άλλη μια αποκλειστικότητα των χαζοκουτιών σπάει θριαμβευτικά : Η Zen Pinball, η εταιρεία που έχει πάρει επάνω της την αναβίωση του δοξασμένου ψηφιακού pinball, φέρνει τη γκάμα τραπεζιών της στο Steam, στις 10 Μαϊου. 

Η πλατφόρμα Pinball FX2 θα διατίθεται δωρεάν και κάθε τραπέζι κοστίζει 9.99€, τιμή μάλλον τσουχτερή, όσο ποιοτικά και αν φαίνονται. Όπως και να ‘χει, κοντοζυγώνουν οι εκπτώσεις, οπότε αργά ή γρήγορα, τα υπέροχα αυτά τραπέζια θα γίνουν όλα δικά μας.

Και για τους ιερόσυλους που δεν έχουν νιώσει ποτέ την ευφορία του επαγγελματικού σαπακιάσματος τραπεζιού, δίνουμε το next best thing :

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

One Comment

  1. Μου φαίνεται λίγο αστείο το 10ευρο για κάθε τραπέζι, ειδικά από την στιγμή που υπάρχει το απολύτως δωρεάν Future Pinball, όπου τα remakes κλασσικών τραπεζιών γίνονται με το τσουβάλι και υπάρχουν άλλα τόσα πρωτότυπα τραπέζια βασισμένα σε δημοφιλή games ή ότι κατεβάσει το κεφάλι καθενός.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL