LATEST NEWS

To Guilty Gear XX Accent Core Plus R έρχεται στο PC


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

To έχουμε πει και πολλάκις επαναλάβει: Όταν σε μία πλατφόρμα που δεν αποτελεί το σύνηθες πεδίο ενός genre, γίνει η επιτυχής αρχή από μία εταιρεία, είναι θέμα χρόνου ν’ ακολουθήσουν κι οι υπόλοιπες. Αυτό ακριβώς συνέβη με τα fighting games στο PC. Πρώτα είδαμε το “Street Fighter 4” και μετά ακολούθησαν τα “Mortal Kombat Komplete Edition”, “Ultra Street Fighter 4”, “King of Fighters XIII”, “Dead or Alive V”, “Mortal Kombat X”, πιθανότατα “Tekken 7” κι ο κατάλογος έχει και συνέχεια.

Μέσα στη συνέχεια αυτή έρχεται να προστεθεί ένας τίτλος που, υπό άλλες συνθήκες, δε θα περιμέναμε ποτέ να τον δούμε να κάνει την εμφάνισή του σε PC. Ο λόγος για το τελευταίο κεφάλαιο της “Guilty Gear ΧΧ” σειράς, το “Accent Core Plus R”. Η σειρά κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1998 στο Sony Playstation, με το Core Plus R να κάνει την εμφάνισή του στις arcade αίθουσες το 2012. 

Σίγουρα η εμφάνιση, η αισθητική αλλά και το gameplay του είναι στοιχεία αρκετά άγνωστα προς το PC gaming κοινό, οπότε ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την εμπορική πορεία που θα διαγράψει ο τίτλος της Arc Systems.

Guilty Gear Access Core News pic2

Guilty Gear Access Core News pic3

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL