SPECIALS
Trending

Group Therapy Podcast: Φάκελος Steam Deck

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά επιστρέψαμε και μάλιστα με ένα θέμα που φαίνεται να απασχολεί αρκετά τους απανταχού PC Gamers. Ο λόγος για την φορητή κονσόλα της Valve, ονόματι Steam Deck. Μία κυκλοφορία η οποία φαίνεται να αποτελεί μιας πρώτης τάξεως λύση στο φλέγον πρόβλημα των τιμών και της διαθεσιμότητας του hardware και δη των καρτών γραφικών. Ή μήπως όχι. Όποια κι αν είναι η γνώμη σας, μετά την ακρόαση του podcast απευθείας από το Anchor FM παρακάτω ή μέσω του Spotify, μπορείτε να συμμετάσχετε στην σχετική μας κουβέντα στο forum.

Bonus Track: Marvel Cinematic Universe

Η επίσημη σελίδα του Steam Deck

Ηλίας Ιακωβόπουλος

Μεγαλωμένος στην ελληνική επαρχία, μαγεύτηκε γρήγορα από τα φώτα της πρώτης CRT οθόνης του. Σαν περίεργος και παράξενος μπήκε στα βαθιά από νωρίς, όχι πάντοτε με επιτυχία. Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγγραφή, οπότε και μπλέχτηκε με τις κριτικές σατανικών βιντεοπαιχνιδιών. Δηλωμένος μεσαιωλάγνος, κρίνει τα πάντα με κριτήριο το πόσα σπαθιά θα βρει στο διάβα του, ενώ στο προσκεφάλι του έχει μια Voodoo 2 να τον φυλάγει.

9 Comments

  1. Ντούμπλ σπάμ πόστ, κυρίως γιατί μπορώ :

    [QUOTE]
    Το συγκινημένο τρέμουλο στη Μιναροφωνή του Αλέκυθου ενώ ξεκινά να απαγγέλει τα Ιερά Ονόματα των Τσουτσούν, Γούφην και Φάφ-μαν νομίζω λειτουργεί ως κορυφαίο επιχείρημα υπέρ του σκληρού και ανελέητου μπούλινκ κατά της Μαμμακυθοσύνης απ’ όπου κι αν προέρχεται.

    ΥΓ Όταν κάνετε αυτό το πόντκαστ για τη Μάρβελ; Θα ήθελα γκέστ συμμετοχή ως τεράστιος γνώστης του Μούπιβερς.

    ΥΓ2 Παύλο, με αυτά τα επίπεδα αισθησιασμού στη φωνή, θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για σοβαρότατη σειρά εκπομπών αναφορικά με το ποιοτικό και παρεξηγημένο πορνό που κοσμεί τις βιβλιοθήκες μας στο Στήμ. Και έχουμε και τίτλο. Ποιοτικό & Παρεξηγημένο. Εκατομμύρια βλέπω να ‘ρχονται (τα ρηπόρτς).
    [/QUOTE]

  2. Μόνο αν το ονομάσουμε ΠιΠί, για συντομία.

    Φλερτάρω με την ιδέα σατυρικής ραδιοφωνικής κονσέρβας, που προσομοιάζει κάτι ωραία παρακμιακά, μεταμεσονύχτια σκηνικά που εκεί δέκα άτομα και ρίχνουν αφιερώσεις ο ένας στον άλλον και ο παρουσιαστής κάνει ASMR έρωτα με το μικρόφωνο με τη φωνή που έχει μεστωθεί από τα τρία πακέτα Marlboro και δύο Τζακ την ημέρα.

  3. Eρχόμουν να ποστάρω το ποστ σου από το άλλο τόπικ, σκέφτηκα μήπως πήρες πρόσφατα τίποτα περίεργο και δεν είδες που πόσταρες. Ποσταροσέψιον. Αλλά είδα τα φώτα ανοιχτά, λέω με πρόλαβε. Εντάξει, ΑΝ γινόταν πόντκαστς με τα θέματα των ΥΓ άνετα πλήρωνα για το δικαίωμα να τα ακούσω.

  4. Πολύ βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα το επεισόδιο Steam Deck. Πιο ισορροπημένο σε χρόνους συμμετοχής, με καλύτερη ροή και ωραίες τοποθετήσεις. Η after-credits σκηνή απολαυστική, όπως σχεδόν σε όλες τις ταινίες της Marvel.

    Στο μεταξύ ταυτίστηκα πλήρως και με την εσωτερική πάλη του Άλεξ για την αγορά Steam Deck. Ένα βασικότατο κίνητρο και για μένα ήταν η χρήση του ως backup στο απευκταίο σενάριο να κατέβει η γηρασμένη κάρτα μου σε απεργία.

    Μπράβο, περιμένουμε και το επόμενο. Προτεινόμενες θεματολογίες: Gamepass και πως άλλαξε/θα αλλάξει τη βιομηχανία, αιτίες για την πέτρινη περίοδο που περνάει η αγορά των GPU (+τι πρέπει να γίνει για να λήξει), αγαπημένα guilty pleasures παιχνίδια κάθε συντάκτη και γιατί όλα τους έχουν πλοκάμια.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL