LATEST NEWS

Επιβεβαιώθηκε το Life is Strange 2

Μπορεί πολύ ορθώς στα reviews των πέντε επεισοδίων της πρώτης σεζόν, ο Στέφανος Κουτσούκος να έκανε λόγο για “το καλύτερο interactive movie που δε θα έχει παίξει κανείς”, παρ’ όλ’ αυτά το Life is Strange πρόκειται ν’ αποκτήσει συνέχεια.

Αυτό επιβεβαιώθηκε απ’ τον Alain Damasio, συνιδρυτή της Dontnod Entertainment και σεναριογράφου του πρώτου παιχνιδιού. Ένα άλλο μέλος της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου, ο Michel Koch, έχει ήδη κάνει λόγο για τελείως νέους χαρακτήρες σε περίπτωση υλοποίησης των σχεδίων για sequel.

Όλα δείχνουν ότι οι πωλήσεις του πρώτου μέρους μόνο κακές δεν ήταν, αφού με το που ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν του παιχνιδιού δείχνουν να μπαίνουν μπρος τα σχέδια για τη δημιουργία της δεύτερης.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL