LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Steam Deck OLED

Το καλό γίνεται καλύτερο;

Οι φήμες για την πρόθεση της Valve να κυκλοφορήσει νέο hardware επιβεβαιώθηκαν με την χθεσινή ανακοίνωση του Steam Deck OLED, ενός σημαντικού refresh της επιτυχημένης συσκευής. Όπως είναι προφανές από την ονομασία η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στην νέα οθόνη τεχνολογίας OLED όμως υπάρχουν και πολλές άλλες βελτιώσεις που αξίζουν προσοχής. Για παράδειγμα, το νέο Steam Deck έχει μεγαλύτερη μπαταρία, πιο λιτοδίαιτη APU, WiFi 6, ξεχωριστό Bluetooth chip και διάφορες επεμβάσεις σε λεπτομέρειες του συστήματος που αντιμετωπίζουν παράπονα και παραλείψεις της παλιάς έκδοσης. Η ανακοίνωση του Steam Deck OLED συνοδεύτηκε με πολλαπλά reviews και hands-on από γνωστά Youtube channels, μεταξύ των οποίων και το Digital Foundry που έμεινε ενθουσιασμένο με την συσκευή της Valve.

Το μοντέλο OLED θα είναι διαθέσιμο από τις 16 Νοεμβρίου, με την Valve να αναφέρει ότι αυτή την φορά έχει άφθονο στοκ οπότε λογικά θα αποφευχθεί η πολύμηνη αναμονή του αρχικού launch. Όσον αφορά στην τιμή, τα OLED ουσιαστικά αντικαθιστούν ορισμένα από τα παλιότερα μοντέλα (που όμως θα πωλούνται ακόμη σε μειωμένη τιμή μέχρις εξάντλησης των αποθεμάτων). Δείτε αναλυτικά τις νέες τιμές στην σχετικά σελίδα του Steam:

https://store.steampowered.com/steamdeck

Go to discussion...

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

21 comments

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL