LATEST NEWS

Νεότερα για το ελληνικό adventure, Aurora: The Lost Medallion

Το Aurora: The Lost Medallion είναι ένα παραδοσιακό point ‘n’ click adventure που αναπτύσσεται εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου από την ελληνική ομάδα ανάπτυξης Noema Games, η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. 

Παρ’ όλο το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει, η ανάπτυξή του συνεχίζεται κανονικά με γοργούς ρυθμούς και σύντομα η ομάδα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα demo του παιχνιδιού στο Steam.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η υπόθεση του Aurora: The Lost Medallion έχει ως εξής: “Η ιστορία μας μεταφέρει σε έναν μακρινό και παγωμένο πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα σε μια τεχνολογικά προηγμένη σπηλιά όπου ζει μια ομάδα παιδιών μαζί με τα ρομπότ. Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού είναι η Aurora, το μικρότερο σε ηλικία παιδί της σπηλιάς. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά καθώς ψάχνει να μάθει την αληθινή της ταυτότητα όμως ο πλανήτης Eedor έχει τα δικά του μυστικά.”

Η ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού θα διαθέτει πρωτότυπη μουσική, ενώ αναμένεται να έχει περισσότερες από 50 διαφορετικές τοποθεσίες και πάνω από 20 μοναδικούς χαρακτήρες, όλα ζωγραφισμένα στο χέρι. Μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο Steam και την επίσημη σελίδα της Noema Games.

Go to discussion...

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Related Articles

Back to top button
elEL