LATEST NEWS

[UPDATED] Gameplay video από το Dragon Age 3: Inquisition

Update: Νέο gameplay video 16λεπτης διάρκειας έκανε την εμφάνισή του.

 

Γνώμες;

 

Αρχική είδηση: Για το Dragon Age 3 πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί, αλλά η ΕΑ μέχρι τώρα δεν είχε αποκαλύψει παρά ελάχιστα πράγματα από το επερχόμενο RPG. Μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκε ένα μικρό video που δείχνει ένα μέρος από το gameplay του παιχνιδιού, το οποίο ομολογουμένως μοιάζει αρκετά εντυπωσιακό – κρίνοντας τουλάχιστον από το combat κομμάτι του. Το θέμα είναι κατά πόσο συνολικά θα πλησιάζει τη ποιότητα του πρωτότυπου παιχνιδιού και όχι του τραγικού sequel του… Απολαύστε:


Α, και για όσους το ζητούσαν καιρό: σύμφωνα με πληροφορίες, οι Qunari θα είναι playable race!

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

4 Comments

  1. ρε παιδια καλο φαινεται το παιγνιδι απ το βιντεακι και δεν ειναι σεξιστικο το σχολιο, απλα εχω την απορια:
    δε βλεπετε κι εσεις λιγο περιεργη την κινηση? ξερω γω, απο το 7” – 15” κι απ το 24” – 27” δεν ειναι σα να περπαταει μοντελο στην πασαρελα? εεχμ, γυναικα – μοντελο….

    δεν το παρακολουθησα ολο το βιντεο, αλλα ειλικρινα, γυρναει καθολου να δουμε τη φατσα του? μηπως ο ηρωας ειναι γυναικα? κι αν οχι, μηπως θα ηθελε να ειναι γυναικα? μην ειναι ο zevran, ο λεβεντης ο καραμπουζουκλής απ το DA:O ??
    ενταξει, δεν λεω να φοραει ο ηρωας δερματινη προβια και να φουσκωνουνε απο παντου τα μούσκουλα, αλλά οχι κι ετσι βρε αδερφε. Μετροσέξουαλ Qunari δε λεει με τιποτα…

  2. να σαι καλα για τη διευκρινηση.
    οντως, το βιντεο το ειδα με κλειστο ηχο, αλλιως δε θα εγραφα τιποτα. παντως δικαιωνομαι οτι πραγματι ηταν γυναικειο το κορμι και το περπατημα που φαινοταν.

    διαολε, ωστοσο. εξεζητημενη επιλογη. ποιος θα επελεγε γυναικα κιουναρι για ροουλ πλειινγκ??
    χα, μονος μου απαντησα. role playing ειναι, ολα δικαιολογουνται. 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL