LATEST NEWS

[UPDATED] Το Bard’s Tale 4 θα είναι το επόμενο παιχνίδι της inXile Entertainment

Update: Η καμπάνια ξεκίνησε και ήδη δείχνει ότι θα τα πάει πολύ καλά.

Αρχική είδηση: Φαίνεται ότι η inXile Entertainment έχει πάρει φόρα για τα καλά και δεν έχει σταματημό. Μετά το “Wasteland 2” αλλά και το “Torment: Tides of Numenera” που αναμένουμε εντός του 2015, η εταιρεία του Brian Fargo θα στραφεί και πάλι στο κοινό μέσω του Kickstarter, ώστε να λάβει τα χρήματα που θα χρειαστεί για να δημιουργήσει το “The Bards’ Tale 4”.

Κάνοντας χρήση της Unreal Engine 4 κι έχοντας πλήρη δικαιώματα επί των χαρακτηριστικών της αρχικής τριλογίας, η ομάδα του δραστήριου developer φιλοδοξεί να δώσει ένα πολύ αξιόλογο dungeon-crawling sequel, πιστό στο πνεύμα του γεννήτορα της γνωστής cRPG σειράς.

Η Kickstarter καμπάνια αναμένεται να ξεκινήσει την δεύτερη ημέρα του Ιούνη κι ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιο θα είναι το ποσό που θα ζητηθεί σε πρώτη φάση απ’ τους παίκτες, ώστε να είναι εφικτή η δημιουργία του “The Bard’s Tale 4”.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

  1. Από τη στιγμή που οι μελλοντικοί τίτλοι της inXile χτίζουν επάνω στην “Enhanced Edition” του Wasteland 2, πράγματι το “πολύ καλό” είναι το ποιοτικό τους μίνιμουμ. Το παρακολουθώ με ενδιαφέρον, χωρίς να ξέρω ακόμη αν θα επενδύσω στο KS. Ίσως αν έχουν καλό pitch video και δείξουν μερακλίδικο in-game engine/τζάτζαλο, να σπάσω!

  2. Στέφανε τα πράγματα με την inXile πλέον είναι απλά. Περιμένεις να τελειώσει η καμπάνια, και μετά κάνεις το pledge στο portal τους έτσι και όντως σε ενδιαφέρει, μετά από τα απανωτά updates που θα ρίχνουν σχετικά με το development. Έτσι έκανα κι εγώ λίγες μέρες πιο πριν για την Collector’s του Numenera (μιας και δεν πήρα ποτέ αυτήν του Pillars/Wasteland 2).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL