LATEST NEWS

Ένας χρόνος Cities: Skylines

Έχουμε καταστήσει σαφές ως RQ μέσα από τα κείμενά μας πως το Cities: Skylines είναι με διαφορά το πληρέστερο και διασκεδαστικότερο City Building Sim game που έχει κυκλοφορήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ακόμα βέβαια και αν κάποιος κακοπροαίρετος δεν εμπιστεύεται τον ακέραιο λόγο μας, εν προκειμένω τα γεγονότα επιβεβαιώνουν περίτρανα αυτό που ισχυριζόμαστε σθεναρά Στα Reviews Mας.

Έτσι, επ’αφορμής της συμπλήρωσης ενός ολόκληρου έτους από την αρχική κυκλοφορία του Cities: Skylines σαν σήμερα το 2015, οι Φινλανδοί δημιουργοί της Colossal Order ανακοινώνουν 3 έξτρα γεγονότα:

-Αφενός, την επίσημη επίτευξη του Milestone των 2 ολόκληρων εκατομμυρίων πωλήσεων,

-Έπειτα, την διεξαγωγή ενός “καλλιτεχνικού” διαγωνισμού με τους νικητές να κερδίζουν είτε ράντομ προμοσακούλες με καλούδια της εταιρίας, είτε ένα πληρωμένο ταξίδι για 2 άτομα στο Τάμπερε της Φινλανδίας για να γιορτάσουν την επιτυχία του τίτλου μαζί με τους δημιουργούς του,

-Τέλος, το γεγονός πως το Cities: Skylines συμπεριλαμβάνεται σε ένα ντοκιμαντέρ σχετικό με τον αστικό σχεδιασμό, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η πόλη της Στοκχόλμης χρησιμοποίησε το Cities: Skylines για να σχεδιάσει το νέο σύστημα μέσων μαζικής μεταφοράς της πόλης!

Με λίγα λόγια, τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν και άσχημα για τους δημιουργούς της Colossal Order. Ας ευχηθούμε κι εμείς με τη σειρά μας Χρόνια Πολλά στο Cities: Skylines, ευχόμενοι παράλληλα να συνεχίσει να παρέχει πολλές ώρες ποιοτικού City Building χρόνου στους πολεοδόμους που κρύβουμε μέσα μας.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL