LATEST NEWS

[UPDATED] South Park: The Fractured But Whole

UPDATE 2: Έχουμε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του ανενόμενου τίτλου. Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το Fractured But Whole αναμένεται στις 17 Οκτωβρίου του 2017. Παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα νέο trailer. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις από εδώ και στο εξής.

 

UPDATE 1 (9/2/2017): Σα μην έφτανε η ανακοίνωση τον περασμένο Σεπτέμβρη πως η κυκλοφορία του game θα αναβαλλόταν για “το πρώτο τρίμηνο του 2017” (από τον Δεκέμβρη του 2016, που ήταν η αρχική ημερομηνία), πριν λίγη ώρα η Ubisoft δήλωσε επίσημα μέσω της δημοσιοποίησης του εγγράφου με τις πωλήσεις της εταιρίας για το τρίτο τέταρτο του οικονομικού έτους 2016-2017 πως το Fractured But Whole θα λάβει και ΝΕΑ καθυστέρηση. Νέα προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας: “κάποια στιγμή μέσα στο οικονομικό έτος 2017”.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή από την 1η Απριλίου 2017 μέχρι τις… 31 Μαρτίου 2018! 

Λογικά η τελική κυκλοφορία θα είναι πιο κοντά στην πρώτη ημερομηνία παρά στην δεύτερη, αλλά όπως και να έχει, φαίνεται πως θα περιμένουμε το λιγότερο 2-3 έξτρα μήνες μέχρι να απολαύσουμε τις υπερηρωϊκές περιπέτειες του Cartman, του Stan, του Kyle, του Kenny και της υπόλοιπης παρέας στην μικρή ορεινή πόλη του Colorado.

 

Aρχική είδηση (17/5/2015): Μέσα στον ορυμαγδό ανακοινώσεων της E3, πάντοτε υπάρχει εκείνο το μικρό, ανέλπιστο διαμάντι που κάνει την διαφορά. 

Με το The Stick Of Truth να είναι με διαφορά ένα από τα κορυφαία RPG της τελευταίας χρονιάς (και ένα από τα αστειότερα video games όλων των εποχών, βεβαίως βεβαίως) η Ubisoft έσπευσε να ανακοινώσει την συνέχειά του, The Fractured But Whole, ένα ολοκαίνουριο RPG το οποίο θα επικεντρώνεται στις περσόνες υπερ-ηρώων που διατηρεί η αγαπημένη συμμορία μικρομέγαλων του South Park. 

Μπορεί η είδηση πως η Obsidian δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι (το παιχνίδι αναπτύσσει in-house η Ubisoft San Francisco) να μας άφησε πικρή γεύση στο στόμα, από την άλλη, με τους Parker και Stone να έχουν αναλάβει όλο το γράψιμο και πάλι και τους μηχανισμούς της Obsidian να παραμένουν ίδιοι και απαράλλαχτοι, ελάχιστα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά.

Ετοιμαζόμαστε για ολική απανθράκωση!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL