LATEST NEWS

Μetal και FPS στο Metal: Hellsinger

Ένα riff ακόμα...

Η Funcom ανακοίνωσε σήμερα την επερχόμενη κυκλοφορία του Metal: Hellsinger, ενός υβριδίου FPS και rhythm παιχνιδιού που έχει ως κινητήριο μοχλό του (τι άλλο;) το metal.

Το Metal: Hellsinger αρχικά δείχνει ως ένα συμβατικό FPS, όμως το gameplay του βασίζεται στο κατά πόσο ο παίκτης θα μπορεί να “παίξει” πάνω στο ρυθμό. Κάθε level του παιχνιδιού έχει το δικό του τραγούδι και κάθε τραγούδι χωρίζεται σε πολλαπλά “υποστρώματα”. Η απόδοση του παίκτη όσον αφορά τη διατήρηση του ρυθμού, επηρεάζει τόσο την αποτελεσματικότητα των όπλων όσο και πόσα μουσικά στρώματα του εκάστοτε τραγουδιού θα παιχτούν κάθε φορά, ξεκινώντας από απαλή ατμοσφαιρική μουσική υπόκρουση έως power μεταλλικούς ύμνους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο πρωτότυπο soundtrack του παιχνιδιού θα συμμετέχουν “δυνατά” ονόματα της metal μουσικής σκηνής όπως ο Matt Heafy (Trivium), ο Mikael Stanne (Dark Tranquillity), ο Björn Strid (Soilwork, The Night Flight Orchestra) και η Alissa White-Gluz (Arch Enemy).

Το Metal: Hellsinger αναπτύσσεται από την ομάδα The Outsiders, με επικεφαλής τον David Goldfarb, o οποίος έχει συμμετάσχει σε παραγωγές όπως το Battlefield 3 και το Payday 2, και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο έτος.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL