LATEST NEWS

To Steam έχει εκπτώσεις (πάλι)!

To Steam, η γνωστή πλατφόρμα ψηφιακής διανομής της Valve Software, παρουσιάζει σήμερα για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό το Big Picture Mode, το καινούριο interface της υπηρεσίας για χρήση με τηλεοράσεις και controllers. Μετά από ένα σύντομο update του client οι χρήστες της υπηρεσίας θα παρατηρήσουν ένα νέο κουμπί στα δεξιά του παραθύρου, το οποίο ενεργοποιεί άμεσα το Big Picture Mode. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει η Valve αυτή τη νέα λειτουργία; Μα φυσικά με άλλη μία μεγάλη sale!

Αυτή τη φορά η sale επικεντρώνεται στα παιχνίδια με μερική ή πλήρη υποστήριξη σε controllers, έτσι ώστε να ταιριάζει με ένα από τα κεντρικά features του Big Picture Mode. Βουρ λοιπόν για την αγορά games αλλά μην το παρακάνετε, προς το τέλος του μήνα έρχεται η τεράστια Steam Winter sale!

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

6 Comments

  1. Πραγματικά κάνανε καλή δουλειά! Εύχρηστο μου φάνηκε!ΑΚόμη ένα πράβο στο Steam, που με αναγκάζει από retailer να το γυρίσω στην ψηφιακή, αλλά είναι τόσο φτηνά τα συνουσιασμένα… Δεν μπορείς να αντισταθείς…
    Αγόρασα ένα καημό μου, το Space Marine που το περίμενα τόσο καιρό να το ξαναβγάλει, μιας και το έχασα στα summer sales

  2. Πραγματικά κάνανε καλή δουλειά! Εύχρηστο μου φάνηκε!ΑΚόμη ένα πράβο στο Steam, που με αναγκάζει από retailer να το γυρίσω στην ψηφιακή, αλλά είναι τόσο φτηνά τα συνουσιασμένα… Δεν μπορείς να αντισταθείς…
    Αγόρασα ένα καημό μου, το Space Marine που το περίμενα τόσο καιρό να το ξαναβγάλει, μιας και το έχασα στα summer sales

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL