LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το sequel του The Inner World

Το The Inner World της Γερμανικής Studio Fizbin ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του 2013. Επρόκειτο για ένα άρτιο point ‘n’ click adventure που έκανε αίσθηση, ως παρθενικός τίτλος νεοσύστατης ομάδας, τόσο με τους γρίφους του όσο και με τους μοναδικούς χαρακτήρες που περιείχε.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τη συνέχεια του όμορφου εκείνου adventure, που θα τιτλοφορείται The Inner World: The Last Wind Monk. Στο εν λόγω sequel, η “παλιοπαρέα” των Robert, Laura και Peck επανέρχεται δριμύτερη, η οποία σκοπό έχει να εντοπίσει (τι άλλο;) τον θρυλικό The Wind Monk. Βασικό στοιχείο της περιπέτειας είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα άμεσης εναλλαγής μεταξύ των τριών playable χαρακτήρων, γεγονός που πιθανότατα δρομολογεί τη σύνθεση μερικών έξυπνων γρίφων.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι θα μάθουμε στην επερχόμενη Gamescom, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται περίπου στα μέσα του 2017.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL