LATEST NEWS

Lord of the Rings Online: Helm’s Deep

Το business plan της Turbine Entertainment όσον αφορά την F2P εποχή του Lord of the Rings Online ήταν αρκετά σαφές, με υποσχέσεις για “ένα καινούργιο expansion και τουλάχιστον ένα μεγάλο update κάθε χρόνο”. Μετά την κυκλοφορία του Riders of Rohan expansion πέρυσι το φθινόπωρο, το instance cluster εμπνευσμένο από τα γεγονότα του The Hobbit αλλά και το επερχόμενο Update 11 (που θα εισάγει μια νέα περιοχή, νέο endgame περιεχόμενο αλλά και μαζικό revamp στις player classes), ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση και του νέου expansion. Και το όνομα αυτού: HELM’S DEEP.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, εκτός από τα προφανή, δηλαδή 10 νέα διαθέσιμα character levels και την συνέχεια του Epic Storyline, το νέο expansion αναμένεται να εισάγει την περιοχή του Westemnet (το δυτικό Rohan δηλαδή) όπου θα μπορούμε να εξερευνήσουμε διάσημες τοποθεσίες του Lore της σειράς όπως το Edoras και το Dunharrow, αλλά και να συναντήσουμε γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρες όπως οι Aragorn, Éowyn και Éomer. Το “κερασάκι στην τούρτα” όμως αναμένεται να είναι η δυνατότητα συμμετοχής μας ως στρατιώτες στην περίφημη μάχη του Helm’s Deep!

Το νέο expansion αναμένεται, τυπικά, το φθινόπωρο του 2013. Ας ελπίσουμε το πλούσιο σε περιεχόμενο Update 11 που βρίσκεται προ των πυλών να καταφέρει να κορέσει κάπως την προσμονή μας για τα επικά σκηνικά που διαγράφονται στον ορίζοντα!

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL