LATEST NEWS

Η Telltale εγκαταλείπει τα δικαιώματα της σειράς King’s Quest.

Οι πιο ζόρικοι ψυχάκιες ανάμεσά σας, θα θυμάστε πως το μακρινό 2011, πριν το Walking Dead αλλάξει δραστικά τον τρόπο που το ευρύ κοινό αντιλαμβάνεται την έννοια “adventure game”, η Telltale είχε αποκτήσει μια σειρά από licenses. Fables, The Walking Dead, Back To The Future, Jurassic Park και φυσικά King’s Quest, με σχέδια να ξεκινήσει έναν νέο τίτλο της σειράς.

Μετά την αναπάντεχη επιτυχία του The Walking Dead, το Fables προσαρμόστηκε σε αντίστοιχο καλούπι και η εταιρεία έκρινε πως ένα νέο King’s Quest δεν θα ταίριαζε πλέον με το προφίλ της. Επέστρεψε λοιπόν τα δικαιώματα πίσω στην Activision, η οποία σημειωτέον έχει μπόλικα “κρατημένα” και ανενεργά franchises, τα οποία θα δίναμε το δεξί μας πλεμόνι στο Κικστάρτερ για να δούμε να συνεχίζονται (*γκούχ* Gabriel Knight *γκάχ*).

Όπως και να έχει, μάλλον πρόκειται για μια χαρακτηριστική περίπτωση “Τί είχαμε, τί χάσαμε”. Και αν η Telltale συνεχίσει να μεγαλουργεί στη φλέβα του The Walking Dead, ας αναπαυθεί εν ειρήνη το Ροζελάκι. Έτσι κι αλλιώς, μια ζωή ξενέρωτο ήταν. Βίβα Ζάνθια και τα σχετικά.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL