LATEST NEWS

(UPDATE) Είναι επίσημο: Dead Rising 3 σε PC

UPDATE: Σύμφωνα με το Steam, ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dead Rising 3 θα είναι η 5η Σεπτεμβρίου 2014. Βέβαια, μετά από το σάλο που έχει γίνει με το περιορισμό των 30fps και τις αδικαιολόγητα υψηλές απαιτήσεις σε hardware, θα πρέπει η Capcom να προσπαθήσει πολύ για να πείσει τους PC users για το προϊόν της.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Το Dead Rising 3 ήταν ένας από το ελάχιστους αποκλειστικούς τίτλους για το Xbox One και μετά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Capcom, παύει να είναι. Οπως φαίνεται, το παιχνίδι ήταν timed-exclusive για τη καινούρια κονσόλα της Microsoft, καθώς η Capcom ανακοίνωσε την ύπαρξη μιας PC έκδοσης του Dead Rising 3 τόσο σε ψηφιακή όσο και σε retail μορφή.

Μάλιστα η κυκλοφορία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρκετά σύντομα, μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε, χωρίς όμως να δοθεί ακριβής ημερομηνία. 

Another one bites the dust…

 

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

6 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL