LATEST NEWS

Mars Wars Log: Sci-fi RPG από Spider Studios και Focus Home Interactive

Τα νέα για τους λάτρεις των cyberpunk, sci-fi, RPG είναι πολύ θετικά, καθώς την ερχόμενη άνοιξη αναμένουμε τη νέα δημιουργία της Spider Studios, που θα κυκλοφορήσει από την Focus Home Interactive.

Όπως μαρτυράει και το όνομα του τίτλου, η ιστορία εξελίσσεται στον πλανήτη Άρη, 100 χρόνια μετά την καταστροφή που έριξε τον πλανήτη και τους κατοίκους του στο χάος. Εμείς αναλαμβάνουμε τον ρόλο του Roy Temperance, ενός ταλαντούχου αποστάτη, στην προσπάθειά του να επιβιώσει μέσα από τη μάχη του με τα μεταλλαγμένα αλλά και τα μητρικά και απόκοσμα πλάσματα του Άρη.

Οι δημιουργοί υπόσχονται ένα εξαιρετικό, real-time, σύστημα μάχης, πλούσιο crafting, δημιουργία και μεταποίηση εξοπλισμού, ποικιλία στα quests και απόκτηση XP points για χρήση τους σε 3 διαφορετικά skill trees, όπως σώμα-με-σώμα μάχες ή αναμέτρηση εξ’ αποστάσεως.

Οι αποφάσεις που θα παίρνει ο παίκτης θα έχουν αντίκτυπο στην εξέλιξη της ιστορίας και στη μοίρα των ανθρώπων με τους οποίους θα έρθει σε επαφή ο Roy. Οπωσδήποτε όλα τα παραπάνω ακούγονται ενδιαφέροντα, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγο καιρό για να τα διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι.

To επίσημο site του παιχνιδιού βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.mars-warlogs.com/

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL