LATEST NEWS

“Κλείδωσε” το Assassin’s Creed III: Remastered

Τον επόμενο μήνα στα χέρια μας

Η ανακοίνωση για την ύπαρξη μιας remastered έκδοσης του Assassin’s Creed 3 είχε γίνει αρκετό καιρό πριν, αλλά μέχρι πρότινος δεν είχαμε γνώση για το πότε ακριβώς θα εμφανιστεί στις οθόνες μας. Όμως, η Ubisoft φρόντισε να μας κάνει σοφότερους, ανακοινώνοντας ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι η 29η Μαρτίου 2019.

Μάλιστα, δεν μας ενημέρωσε μόνο γι’ αυτό, αλλά και για τις διαφορές που θα έχει η remastered έκδοση με την αρχική. Ιδού το σχετικό βίντεο:

Μην ξεχνάτε ότι η συγκεκριμένη έκδοση είναι πλήρης DLC’s, ενώ συμπεριλαμβάνεται και μια remastered εκδοχή του Assassin’s Creed: Liberation.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

4 Comments

  1. Από το συγκριτικό βίντεο που έδειξαν πείραξαν λίγο τους φωτισμούς και το ξαναπλασάρουν, I never asked for this το συγκεκριμένο για τη συντριπτική πλειοψηφία πιστεύω.

    Btw δεν έχω δει πουθενά να λένε τίποτα για τους κατόχους της αρχικής έκδοσης, να ποντάρω στο όσοι έχουμε το αρχικό πληρώνουμε φουλ γι’ αυτό ε;

  2. Ναι στεγνά οι θεομπαίχτες. Το πουλάνε ως standalone και για τους παλιούς ιδιοκτήτες, αβαβά.

    Το μόνο ‘νέο’ που είδα όπως λες και εσύ Πάνο, είναι οι φωτισμοί και τα φίλτρα. Τρίχες κατσαρές δηλαδή. Το παιχνίδι μόνο σαν πρόταση για κανένα Switch στέκει.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL