LATEST NEWS

Στις 30 Μαϊου το Leisure Suit Larry Reloaded.

Με χαρά, τιμή και δόξα, αναφέρουμε πως στις 30 Μαίου κυκλοφορεί επιτέλους το Κικσταρτερωμένο (ΤΜ) remake του θρυλικού Leisure Suit Larry In The Land Of The Lounge Lizards. 

Για τους νεότερους, να πούμε ότι το παιχνίδι θεωρείται ένα απαραίτητο μάθημα ζωής, καθώς ελέγχουμε το μεγαλύτερο loser του Σύμπαντος, Larry Laffer, με μόνο στόχο να συνευρεθούμε με γλυκά, τρυφερά μαστάρια προτού ανατείλλει η άκαρδη επόμενη ημέρα.

Η Replay Games, δημιουργός του παιχνιδιού έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς του remake και σκοπεύει πολύ σύντομα να κυκλοφορήσει  το casino minigame του τίτλου, εντελώς δωρεάν.

Σπεύσατε!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

6 Comments

  1. Ότι όχι μόνο ήμασταν τεχνολογικά μπροστά, αλλά ότι είχαμε και μια υγιέστατη περιέργεια για τις γλυκές μαστούμπες που μας περιστοίχιζαν.

    Αυτά τα “ανώμαλα, απροσάρμοστα, ρεμάλια της κοινωνίας” είναι ζηλόφθονη προπαγάνδα των εχθρών μας 😀

    ΥΓ +1 για όλη την λύση απ’έξω. Πέρα από τα άπειρα playthroughs, πιστεύω ότι φταίει το γεγονός πως κάπου βαθιά μέσα μας, ήμασταν απόλυτα βέβαιοι πως αν τα μαθαίναμε και τα εφαρμόζαμε ΟΛΑ αυτά μέσα στο ίδιο βράδυ, θα είχαμε την αντίστοιχη τύχη. Κανείς δεν μας προειδοποίησε για τις ολέθριες συνέπειες 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL