LATEST NEWS

Dragon Quest Heroes σε PC

Το γεγονός ότι πλέον το Steam είναι μια υπολογίσιμη πλατφόρμα για τους Ιάπωνες είναι γνωστό. Αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι θα ανοίγαμε μια μέρα το Steam και θα βλέπαμε ως διαφήμιση την επικείμενη κυκλοφορία του Dragon Quest Heroes: Slime Edition στις 3 Δεκεμβρίου 2015.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Dragon Quest είναι μια σειρά-φαινόμενο για την Ιαπωνία σε σημείο που να θεωρείται ως το εθνικό παιχνίδι της, ενώ δεν είναι τυχαίο που την ημέρα της κυκλοφορίας κάποιου επεισοδίου της σειράς, το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων της χώρας ζητούν ρεπό/άδεια από τη δουλειά τους και τα σχολεία πρακτικά κλείνουν! Πραγματική τρέλα. 

Το Dragon Quest Heroes δεν είναι ένα επεισόδιο της κανονικής JRPG σειράς, αλλά ένα spin-off της KOEI Tecmo που δανείζεται αρκετά στοιχεία από τα Dynasty Warriors, έχοντας όμως ένα backstory “να τρέχει” και το χαρακτηριστικό “μολύβι” του διάσημου Akira Toriyama (Dragonball) να αναλαμβάνει το σχεδιασμό των χαρακτήρων.

Ασχετα αν τελικά το παιχνίδι δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς, η αρχή έγινε και πιθανότατα στο μέλλον να δούμε και τα “πραγματικά” Dragon Quest στις οθόνες μας. 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL