LATEST NEWS

[UPDATED] H Daedalic Entertainment αναλαμβάνει το Randal’s Monday

Update: Gamescom 2014 trailer

 

Αρχική είδηση: Mε σημερινή ανακοίνωσή της, η Daedalic Entertainment γνωστοποίησε ότι απέκτησε τα δικαιώματα της παγκόσμιας διάθεσης του “Randal’s Monday”, που αποτελεί δουλειά της Ισπανικής Nexus Game Studios.

Μπορεί οι δύο πιο πρόσφατοι τίτλοι των οποίων το publishing ανέλαβε η Γερμανική εταιρεία (ο λόγος περί των “Journey of a roach” και “Gomo“) να κινήθηκαν στη μετριότητα και να μη δικαίωσαν την επιλογή της, η τρίτη απόπειρα όμως συγκεντρώνει πιθανότητες να αποδειχθεί επιτυχημένη.

Με πάμπολλες αναφορές στην κουλτούρα των ’80s, ’90s και ’00s, δράση που απλώνεται σε επτά κεφάλαια, περισσότερες από 40 τοποθεσίες, εμφάνιση άνω των 50 χαρακτήρων και με έναν συμπαθέστατο πρωταγωνιστή, το παιχνίδι δείχνει να έχει τα φόντα να ξαφνιάσει το κοινό, ερχόμενο από το πουθενά.

Βέβαια αυτό μπορεί να ισχύσει για άλλους, όχι όμως και για εμάς, αφού σας είχαμε μιλήσει εδώ και καιρό περί της συγκεκριμένης κυκλοφορίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “τα “Randal’s Monday”, “Whispering Willows” και “Metal Dead: Encore” δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τις ευχάριστες εκπλήξεις για το 2014, αν βέβαια εμφανιστούν κατά τη διάρκειά του“.

Πλέον γνωρίζουμε ότι το πρώτο όντως θα εμφανιστεί εντός του 2014, καθώς η κυκλοφορία του έχει οριοθετηθεί για το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL