LATEST NEWS

[UPDATED] Bound by Flame, από την Spiders Studio

UPDATE: Αν και τους πήρε λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο, η Focus Home Interactive ανακοίνωσε ότι το Bound by Flame της Spiders Studio θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαϊου του τρέχοντος έτους. 

 

Μετά το Mars: War Logs, η Spiders Studio αναμένεται να ξαναχτυπήσει, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Εξελισσόμενο υπό άκρα μυστικότητα για αρκετούς μήνες, το Βound by Flame, θα αποτελέσει το νέο action/RPG παιχνίδι της εταιρείας. Επωφελούμενο από το μεγαλύτερο budget που έχουν στη διάθεσή τους οι δημιουργοί του, φιλοδοξεί να πάει ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με το Mars: War Logs.

Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός μισθοφόρου που έχει καταληφθεί από έναν δαίμονα, σε ένα σκοτεινό, φανταστικό, κόσμο. Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις που του προσφέρονται αρχικά, ο κεντρικός χαρακτήρας θα είναι σε θέση να επιλέξει είτε να αναπτύξει την ηρωϊκή πλευρά του, είτε να αποκτήσει επιπλέον δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους διαφόρους εχθρούς του, προσφέροντας, στην περίπτωση αυτή, ως αντάλλαγμα ένα μέρος της ψυχής του στον δαίμονα.  

Οι αποφάσεις που θα παίρνουμε κατά την εξέλιξη της ιστορίας θα οδηγούν σε κεφάλαια με διαφορετικό σενάριο και κλιμάκωση της ιστορίας, ανεβάζοντας το replayability στα ύψη. Mέσα από τις διάφορες real-time μάχες θα είμαστε σε θέση να ξεκλειδώνουμε ικανότητες και δυνάμεις, από τρία διαφορετικά skill trees. Φυσικά το customization του ήρωα είναι δεδομένο, επιτρέποντάς μας να διαλέξουμε οπτικά χαρακτηριστικά και φύλο, ενώ μέσω του crafting θα μπορούμε να δημιουργήσουμε και να εξελίσσουμε τον εξοπλισμό μας, όπως την πανοπλία και τα όπλα μας. 

Τέλος, τόσο οι χαρακτήρες με τους οποίους θα συναναστραφούμε, επιλέγοντας να συνάψουμε φιλία ή να σταθούμε απέναντί τους, όσο και οι διάφοροι αντίπαλοι, υπόσχονται μεγάλη ποικιλία. Το Bound by Flame αναμένεται να μας έρθει στα τέλη του τρέχοντος έτους και, με δεδομένο το αποτέλεσμα του Mars: War Logs, το αναμένουμε με ενδιαφέρον..

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL