LATEST NEWS

Πιο “προσβάσιμο” το Dark Souls II;

Tο βρετανικό περιοδικό EDGE έχει preview του Dark Souls 2 στο τελευταίο του τεύχος, μαζί με ορισμένα σχόλια από τους game directors Tomohiro Shibuya και Yui Tanimura. Κάποιες από τις ατάκες τους αναμένεται να προκαλέσουν… ταχυπαλμίες στους οπαδούς της σειράς που φημίζεται για το υψηλό επίπεδο δυσκολίας της!


“Προσωπικά ως άνθρωπος προτιμώ την πιο ευθεία προσέγγιση,” είπε ο Shibuya. “Το Dark Souls II θα είναι πιο ξεκάθαρο και πιο κατανοητό”. Συνεκτιμώντας και τα σχόλια του δημοσιογράφου του EDGE, φαίνεται πως οι developers θα επιδιώξουν να καταστήσουν το sequel του Dark Souls ελαφρώς πιο φιλικό στο μέσο gamer, οπωσδήποτε στον τομέα του σεναρίου και ίσως με κάποιες παρεμβάσεις στο ίδιο το gameplay. Μπορούν να βρουν όμως τη χρυσή τομή που θα προσελκύσει νέους παίκτες στη σειρά χωρίς να εξοργίσει τους υπάρχοντες οπαδούς της;

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

5 Comments

  1. μ αρεσει που κανετε σχολια και προτασεις για τα ντρόπς, για τους βαθμους δυσκολιας κλπ. αντι να παρακαλατε τον καλο θεουλη των γκειμερς να δωκει φωτιση στους ιαπωνες να κρατησουν σημειωση οτι υπαρχει ενα περιφερειακο που λεγεται ποντικι και καμμια φορα το χρησιμοποιουμε εμεις που εχουμε πισί.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL