LATEST NEWS

Κερδίστε Πέντε (5) Beta Keys για το Warcraft: Warlords of Draenor

Το πέμπτο expansion του πιο επιτυχημένου ΜΜΟ όλων των εποχών είναι προ των πυλών. Ο λόγος γίνεται για το Warlords of Draenor, το οποίο προτίθεται να εστιάσει πάλι στις ρίζες του παιχνιδιού και στις μάχες με τα Orcs.

Αν ενδιαφέρεστε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι περί τίνος πρόκειται, τότε δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στη κλήρωση που διοργανώνει το Ragequit.gr για 5 (πέντε) beta keys του Warcraft: Warlords of Draenor, προσφορά του επίσημου διανομέα της Activision/Blizzard στην Ελλάδα, IGE Group.

Πώς θα το κάνετε αυτό; Απλώς αφήνοντας ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο μέχρι τη Δευτέρα 14 Ιουλίου και ώρα 23:59. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και θα ανακοινωθούν οι πέντε τυχεροί μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα.

 

Καλή επιτυχία!

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

30 Comments

  1. Αμάν, μας την πέσαν ΚΙΟΛΑΣ οι Γιαπωνέζοι; Φτου 🙂

    ΥΓ Θα ήθελα να ανακοινώσω πως καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για διαβολή του διαγωνισμού, προκειμένου να πάρω ΚΑΙ τις 5 beta για να φαρμάρω τους ισάριθμους Loladins μου μέχρι τελικής πτώσης και πού είναι ένα τρολφέης στα κόμεντς όταν το χρειάζεσαι;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL