LATEST NEWS

Kickstarter για το Beautiful Desolation

Χτες ξεκίνησε η Kickstarter καμπάνια για το Beautiful Desolation, το πιο πρόσφατο δημιούργημα της The Brotherhood, των Chris και Nic Bischoff, που μας είχε δώσει το υπέροχο point ‘n click adventure STASIS. Το Beautiful Desolation αφήνει πίσω του τον τρόμο και το διάστημα και μας μεταφέρει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό κάπου στην Αφρική, όπου θα συναντήσουμε απομονωμένες φυλές, και θα ανακαλύψουμε χαμένες τεχνολογίες και μυστικά παλαιών πολιτισμών.

Οι δημιουργοί ζητάνε για την ολοκλήρωση του τίτλου 120 χιλιάδες $, ποσό που απ’ όσο φαίνεται θα συγκεντρώσουν μέσα στις επόμενες 24 μέρες που θα τρέχει η καμπάνια στο Kickstarter. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα με το Kickstarter για το Beautiful Desolation, έγινε διαθέσιμο εντελώς δωρεάν το CAYNE, το οποίο αποτελεί prequel του STASIS.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL