LATEST NEWS

Το εντυπωσιακό Black Myth: Wu Kong

Update:

H Game Science Studio, που πέρυσι μας είχε εντυπωσιάσει με το gameplay trailer του Black Myth: Wu Kong που βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ανακοίνωσε ότι η μηχανή παιχνιδιού αναβαθμίστηκε στην Unreal Engine 5, ενώ θα ενσωματωθούν χαρακτηριστικά όπως raytracing και DLSS. Συνεπώς, η εταιρία κοινοποίησε ένα καινούριο trailer με την τελευταία build του παιχνιδιού, με την ημερομηνία κυκλοφορίας όμως να παραμένει ακόμα άγνωστη.

 

Αρχική Είδηση:

Μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 13 λεπτών που ήρθε από το πουθενά, η Κινεζική Game Science Studio παρουσίασε το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει, ονόματι Black Myth: Wu Kong

Το παιχνίδι βασίζεται στην κλασική κινεζική ιστορία “Journey to the West” και παρουσιάζει ένα τύπου Souls gameplay, που όμως δείχνει ιδιαίτερα προσεγμένο και εντυπωσιακό, αν αναλογιστούμε ότι η ανάπτυξη βρίσκεται ακόμα σε pre-alpha στάδιο. 

Αν και ίσως δεν του φαίνεται, το Black Myth: Wu Kong χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά, καθώς ένας από τους λόγους της δημιουργίας του βίντεο είναι για να τραβήξει την προσοχή εξειδικευμένων developers που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξή του, μιας και η Game Science Studio αποτελείται από λίγα άτομα.

Συνεπώς, είναι άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, παρ’ όλα αυτά το παρακάτω δείγμα μας δίνει πολλές ελπίδες ότι θα καταλήξει σε κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
elEL