LATEST NEWS

Η μεγάλη επιστροφή της APOGEE είναι γεγονός

Πάντα θα υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις οι οποίες, στο άκουσμά τους και μόνο, προκαλούν συναισθήματα νοσταλγίας σε όσους ανδρώθηκαν στο χώρο του PC Gaming στα 90s και τα early 2000s. Μία από αυτές είναι και το όνομα της θρυλικής εταιρείας Apogee Software, δημιουργού ή εκδότριας εξίσου θρυλικών 90s τίτλων όπως τα Duke Nukem, Wolfenstein, Commander Keen, Death Rally, και πολλών άλλων. Το νέο, εν προκειμένω, είναι η επαναδραστηριοποίηση της εταιρείας, η οποία φοράει το αναβαθμισμένο όνομα Apogee Entertainment και επανέρχεται στο προσκήνιο της έκδοσης παλαιών και νέων τίτλων!

Όπως βλέπουμε και στο παραπάνω βίντεο, παρουσιαστής του οποίου είναι ο voice actor του Duke Nukem (αλλά και του πιο πρόσφατου έπους This Is The Police και του sequel του) Jon St John, η Apogee επιθυμεί να επιστρέψει στο χώρο ως εκδότρια indie τίτλων, ρόλος στον οποίο είχε μεγαλουργήσει και στα 90s καθώς μετέπειτα τεράστιες εταιρείες όπως η id Software ξεκίνησαν κάτω από τη “φτερούγα” της. Μετά από μια σύντομη εξιστόρηση των πεπραγμένων της εταιρείας, παρακολουθούμε και ένα σύντομο βίντεο με αποσπάσματα από παλαιούς τίτλους τους οποίους πρόκειται να κυκλοφορήσει η Apogee ως remaster, αλλά και από πλήρως νέους τίτλους που πρόκειται να εκδόσει.

Περισσότερες λεπτομέρειες πρόκειται να ανακοινωθούν στο μέλλον, στο Discord της εταιρείας, στο Twitter της, και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα (λινκ για όλα, στην περιγραφή του παραπάνω βίντεο). Hail to the king, baby!

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

4 Comments

  1. – Γεια σας. Θέλω να πάρω ένα επιχειρηματικό δάνειο.
    – Τι επιχείρηση;
    – Εκδότης video games
    – Καλή φάση. Και τι games σκοπεύετε να εκδίδεται;
    – Ίντι Ρετροπιξελουμπες και Coop Zombie survival…
    – Εχμμ…
    – …και remasters παλαιών FPS για τα οποία οι boomers δίνουν απλόχερα τα χρήματα τους.
    – Παρακαλώ. Πόσα θέλετε.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL