LATEST NEWS

Συνέχεια στην cult σειρά Shenmue

Ένα ασυνήθιστο για τα δεδομένα της E3 γεγονός έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα στην παρουσίαση της Sony. O Yu Suzuki, γνωστός από τη μακροχρόνια θητεία του στη Sega και υπεύθυνός μεταξύ άλλων για σειρές όπως After Burner, Virtua Fighter και Shenmue, έκανε γνωστή την πρόθεση του για συνέχιση της τελευταίας με τη βοήθεια χρηματοδότησης από το gaming κοινό.

Ως στόχος τέθηκε το ποσό των 2 εκ. $ και τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, είχαν ήδη συγκεντρωθεί 800 χιλιάδες, γεγονός σίγουρα εντυπωσιακό! Οι πλατφόρμες κυκλοφορίας που ανακοινώθηκαν είναι τα PC και PS4. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε όσοι ενδιαφέρεστε να στηρίξετε το παιχνίδι: https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πρώτο Shenmue είχε κυκλοφορήσει στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας στο αδικοχαμένο Sega Dreamcast και ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια δράσης με ανοιχτό κόσμο και με αρκετά πρωτοποριακά στοιχεία για την εποχή. 

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

3 Comments

  1. Αφήνω αυτό εδώ…
    https://www.youtube.com/watch?v=HXJTWEEi6BM (”https://www.youtube.com/watch?v=HXJTWEEi6BM”)

    Τεράστια είδηση για μία πολύ αδικημένη σειρά. Το μόνο που με ανησυχεί προσωπικά είναι το τελικό Budget (όχι ότι θα μαζέψει λίγα λεφτά αλλά τα πρώτα αν θυμάμαι καλά ήταν το πιο ακριβά games που είχα δημιουργηθεί στην εποχή τους) και το κατά πόσο θα μπορέσει να προσαρμοστεί στη σημερινή πραγματικότητα. Πρέπει να ήταν το πρώτο παιχνίδι που άγγιξε τόσο πολύ την open world λογική πριν ακόμα έρθει το GTA III.

  2. Εξαιρετική είδηση και μακάρι να βγουν και τα δύο πρώτα remastered σε PC, προκειμένου η ιστορία να έχει συνοχή. Εχουν περάσει 14 χρόνια από την εμφάνιση του Shenmue 2, αλλά παρ’ όλα αυτά έπιασε ήδη το στόχο του.

    Μοναδικό παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL