LATEST NEWS

“Το Castlevania: Lords of Shadow 2 στο PC είναι ένα next-gen game”

Μιλώντας για λογαριασμό της Konami, το εν λόγω στέλεχος δε δίστασε να παραδεχτεί ότι το επερχόμενο Castlevania: Lords of Shadow 2 στην PC έκδοση είναι ουσιαστικά ένα next-gen game και την ίδια στιγμή ένα test της Ιαπωνικής εταιρείας εν όψει της δραστηριοποίησής της στις κονσόλες νέας γενιάς.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι οι περιορισμοί των PS3 και XBOX360 είναι τόσοι πολλοί πλέον, που  είχαν ως αποτέλεσμα να είναι η PC έκδοση ο οδηγός τους για τις υπόλοιπες εκδόσεις του τίτλου (προφανώς και λόγω της αρχιτεκτονικής των PS4 και XBOX One, αλλά αυτό παρέλειψε να το πει).

To επόμενο κεφάλαιο των Castlevania παιχνιδιών αναμένεται να μας έρθει την τελευταία ημέρα του Φλεβάρη.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

  1. Η κάμερα γενικά είναι fixed σε όλο το παιχνίδι και δεν την ελέγχεις, πάντως πουθενά δε συνάντησα σημείο που να δυσκολεύτηκα λόγω κάμερας. Με keyboard είναι η αλήθεια θέλει remapping αρχικά αλλά ακόμα κι έτσι, με gamepad με βόλεψε πολύ, πολύ περισσότερο (είναι όλα τα κουμπιά μαζεμένα και τακτοποιημένα)…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL