LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Surf World Series

Η Climax Studios (Assassin’s Creed Chronicles) ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι αφιερωμένο στο Surf. Το 2017 έρχεται το Surf World Series σε Steam, Xbox One και PS4.

Σύμφωνα με το επίσημο site, το παιχνίδι θα τοποθετείται σε πέντε από τις πιο εμβληματικές ακτές παγκοσμίως. Από την περιβόητη Bell’s Beach της Αυστραλίας έως τα τεράστια κύματα του κόλπου Waimea στη Χαβάη. Θα μπορούμε να κυριαρχήσουμε στα leaderboards σε 45 arcade single player challenges, ή να αναμετρηθούμε με άλλους 15 σέρφερ σε online τουρνουά.

Τα τρικ θα έχουν την τιμητική τους, με φόντο εκπληκτικούς ορίζοντες, χρυσές ακτές και εντυπωσιακά κύματα. Στη διάθεσή μας θα υπάρχουν 6 playable χαρακτήρες που θα επιδέχονται περαιτέρω εξατομίκευση. Μια πρώτη γεύση του τίτλου παίρνουμε από το announcement trailer που ακολουθεί.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL