LATEST NEWS

Εξαιρετικά νέα για τους φίλους της σειράς Two Worlds

Η σειρά Two Worlds έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς και όπως οι περισσότεροι περίμεναν, τα σπουδαία νέα ήρθαν. Η Topware ανακοίνωσε μέσω facebook, πως για τους επόμενους 36 μήνες θα είναι υπό ανάπτυξη το Two Worlds III. Φυσικά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουμε πληροφορίες για τον νέο τίτλο αλλά από μόνη της η είδηση είναι εξαιρετικά χαρμόσυνη.

Τα νέα όμως δε τελειώνουν εδώ. Όσο θα περιμένουμε την ολοκλήρωση του τρίτου μέρους της σειράς, θα έχουμε αρκετό νέο υλικό για το Two Worlds II. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει ένα μεγάλο engine update ενώ θα προστεθούν και οχτώ νέοι multiplayer χάρτες. Αν δε σας φτάνουν ήδη αυτά, η εταιρεία ανακοίνωσε και τον ερχομό δύο νέων singleplayer DLCs, τα Call of the Tenebrae και Shattered Embrace! Για το πρώτο, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2016, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αν μη τι άλλο, εξαιρετικά νέα!

Νίκος Τσοκτουρίδης

Ο Νίκος, καπετάνιος στο επάγγελμα, δαμάζει τα κύματα παίζοντας games. Έχει ένα μεγάλο όνειρο: Να μεταδώσει στον Τσοκ Τζούνιορ την αγάπη του για το PC Gaming, τον ΠΑΟΚ και το Ragequit. Email: [email protected] - Steam | Facebook  

5 Comments

  1. Αρκετά υποτιμημένη σειρά παιχνιδιών, ίσως και δικαιολογημένα εν μέρει καθώς δεν τα έλεγες και ιδιαίτερα bug-free στο release τους τα πρώτα 2, και το 2ο ειδικά είχε κάποια αστεία θέματα με το DRM του αν θυμάμαι καλά. Μακάρι να τους βγει καλύτερα το 3, και εδώ θα είμαστε κι εμείς.

  2. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε χρονομάντη. Εγώ να φανταστείς ούτε 10 λεπτά δεν το έχω παίξει. Το αγόρασα αυθεντικό (μεταχειρισμένο) στα 20 ευρώ περίπου μόνο και μόνο για τη συλλεκτική του έκδοση που ήταν ένα χάρμα οφθαλμών και ερχόταν με ένα μικρό μεταλλικό σπαθί-ρεπλίκα! Παρότι και του Wιtcher οι συλλεκτικές είναι πολύ καλές, ποτέ δεν μου αρέσαν τα αγαλματίδια με τα οποία έρχονται οι περισσότερες γιατί είναι “in-your-face”… Η μόνη άλλη συλλεκτική που έχω πάρει, και αυτή μεταχειρισμένη, είναι του CoD MW2 με τα night-vision goggles! Αυτές είναι συλλεκτικές με χρησιμότητα που λέμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL