LATEST NEWS

SteamMachines: Τα “άρματα” της Valve

Μετά τη δευτεριάτικη παρουσίαση του νέου λειτουργικού συστήματος της Valve, του SteamOS, η αμερικανική εταιρία συνέχισε τις ζουμερές αποκαλύψεις ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με πολλαπλούς κατασκευαστές για την κυκλοφορία gaming υπολογιστών “σαλονιού” οι οποίοι θα τρέχουν το SteamOS! Τα επονομαζόμενα (για την ώρα;) “SteamMachines” θα αρχίσουν να εμφανίζονται μέσα στο 2014 και θα έχουν ποικίλα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να καλύψουν όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Στην επίσημη σελίδα των SteamMachines η Valve έχει αναρτήσει ένα χρήσιμο Q&A (Questions & Answers) για να καλύψει ορισμένες από τις πιο συχνές απορίες, ενώ επιφυλάσσεται να προχωρήσει πολύ σύντομα σε νέες αποκαλύψεις με λεπτομέρειες για το νέα εγχείρημα.

Επιπλέον, 300 τυχεροί χρήστες του Steam θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους την beta έκδοση του SteamMachine prototype που ετοιμάζει η Valve, αρκεί να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες στην προαναφερθείσα σελίδα. Τέλος, θυμίζουμε οτι η Valve θα κάνει μία ακόμα ανακοίνωση το βράδυ της Παρασκευής, κατά πάσα πιθανότητα για τον controller που ετοιμάζει, ενώ είναι αρκετά πιθανό να υπάρχει και κάποια ανακοίνωση-έκπληξη για την Source 2 ή κάποιο καινούριο game. Ναι, ξέρουμε τι σκέφτεστε, αλλά για την ώρα ας είμαστε συγκρατημένοι.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

7 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL