LATEST NEWS

[UPDATED] Πρώτο trailer για το Evolve

UPDATE: Η 2Κ Games δημοσιοποίησε σήμερα το πρώτο trailer για το επερχόμενο Evolve, χωρίς όμως να δείχνει ingame υλικό. Σε περίπτωση πάντως που το παιχνίδι σας έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον και το προαγοράσετε, θα πάρετε δωρεάν το Monster Expansion Pack. 

Απολαύστε το trailer, συνοδευόμενο από μια ωραία διασκευή του Mother του Danzig…

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Η Turtle Rock Studios, γνωστή για την εξαιρετική δουλειά της στο κλασικό πια multiplayer shooter Left 4 Dead, έχει ήδη στα σκαριά τον επόμενο τίτλο της με το όνομα Evolve, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εκδότρια εταιρία 2K Games.

Το Evolve συνδυάζει cooperative και competitive χαρακτηριστικά, καθώς οι παίκτες που συμμετέχουν χωρίζονται μεταξύ μιας ομάδας τεσσάρων κυνηγών και ενός τέρατος (4 vs 1 matches δηλαδή), οι οποίοι μάχονται μεταξύ τους για την επικράτηση. Οσοι ελέγχουν τους κυνηγούς θα παρακολουθούν τη δράση από πρώτο πρόσωπο πάνω σε γνώριμα shooter μονοπάτια, ενώ ο παίκτης που θα ελέγχει το τέρας θα βλέπει το κόσμο από τρίτο πρόσωπο, με τη δυνατότητα μάλιστα της “εξέλιξης” του τέρατος σε κάτι ισχυρότερο όσο οι κυνηγοί θα αποτυγχάνουν να τον εξοντώσουν.

Δίχως άλλο, πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα από ένα studio που έχει αφήσει το στίγμα του στο χώρο. Μένει να δούμε κατά πόσο καλά θα υλοποιηθεί, όταν με το καλό κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο φθινόπωρο της τρέχουσας χρονιάς.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

7 Comments

  1. Οι ενδείξεις είναι ισχυρές.

    Πάντως μην ξεγράφεις το Evolve και το λέω σαν άνθρωπος που δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με το είδος. Το studio πίσω του έχει εξαιρετικό track record και η βάση του gameplay φαίνεται ιδιαίτερη πρόσφορη για σπέσιαλ καταστάσεις. Ειδικά η εξέλιξη του κυνηγημένου όσο επιβιώνει, μου ακούγεται ως κάτι που θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω!

  2. Υπάρχει ένα mod που βγαίνει σε κάθε multiplayer game που σέβεται τον εαυτό του και βασίζεται ακριβώς σε αυτή την ιδέα. Το όνομα του mod, Hidden. Τα σπάει σαν ιδέα κι αν δουλέψουν πάνω σε αυτό, με περισσότερα features κτλ, μόνο κάτι καλό μπορεί να βγει. Αυτό με το τρίτο πρόσωπο όταν είσαι κυνηγός με χαλάει όμως.

  3. Το concept φαίνεται ενδιαφέρον, και το έχω ξαναδεί σε κάποιο Left 4 Dead. Την πλάκα του θα την έχει, αλλά το ζήτημα είναι τι θα ζητά η Turtle Rock Studios ως αντίτιμο, και πόσες ώρες πλάκας θα προσφέρει το παιχνίδι.
    Η Lissie (”http://www.lissie.com/home/”) πάντως κάνει πολύ γ@μηστερό cover στο Mother.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL