LATEST NEWS

Ittle Dew: ένα Zelda-clone στις οθόνες σας

Η Σουηδική προγραμματιστική ομάδα Ludosity έχει ήδη διαθέσιμο προς πώληση στο επίσημο site της το Ittle Dew, ένα καρτουνίστικο action/puzzle RPG με έντονες επιρροές από το πασίγνωστο Zelda της Nintendo. Το παιχνίδι δείχνει πανέμορφο και με αρκετή ποικιλία γρίφων, ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς, περιλαμβάνει γερές δόσεις χιούμορ και αυτοσαρκασμού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer στον player που ακολουθεί, ενώ προς στο τέλος του μήνα αναμένεται εξίσου να συμπεριληφθεί στη ψηφιακή υπηρεσία Steam.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

5 Comments

  1. Γιατί κατά 90% με αυτό το σκοπό πρέπει να το σκάρωσαν οι Σουηδοί…ένα πιασάρικο app κονομάει το μέσο developer πιο τρελά από ένα καλοπουλημένο hardcore παιχνίδι στο Steam. Συμπαθές φαίνεται, αλλά τελευταία κάπως έχω υπερκορεστεί απ’αυτά τα “σατιρικά-αναβιωτικά” RPG-ιά και κάνω αποτοξίνωση 🙂

  2. Ναι και εμένα με έχουν ψηλοκουράσει. Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά φυσικά η κανένα δε φτάνει τα αρχικά.

    Βλέπω η τιμή είναι στα 14$, απαγορευτική εντελώς!!! Ούτε σε sale δε το χτυπάς.

    Και θα βγει και για Ouya ε; Τι γίνετε με Ouya; Ξέρουμε τίποτα;

  3. Κυκλοφορεί κανονικά από τις 25/6, στα 100 ντάλαρς, ας πούμε 85 ευρά περίπου, αλλά είναι στην ουσία ένα glorified κινητό για παιχνίδια, δεν είναι σοβαρή πλατφόρμα για την απανθρακωτική δέσμευση που απαιτεί το αληθινό γκέημινγκ!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL