REVIEWS

PINBALL FX2: STAR WARS PINBALL: ROGUE ONE

Η κάργα διαπλεκόμενη σχέση μας με την Zen Studios (για να μην πούμε χειρότερα) είναι πλέον γνωστή τοις πάσι. Το studio έχει προ πολλού αναλάβει την υπερ-εργολαβία κάθε πιθανού (και απίθανου) pinball franchise και παραδίδει με ιδιαίτερη σταθερότητα το ένα πραγματικά σπουδαίο τραπέζι φλίπερ πίσω από το άλλο. Η σειρά Star Wars έχει τιμηθεί ουκ ολίγες φορές από το studio και το τελευταίο μέλος της, το αναπάντεχα σκοτεινό Rogue One, δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από την ποιοτική διαδικασία Φλιπεροποίησης™.

RO1Κοιτάξτε, ξέρουμε πως σας έχουν λείψει τα Rebel Assault, αλλά…

Έχουμε να κάνουμε ίσως με το πλέον προσβάσιμο και φιλικό προς τους νέους παίκτες τραπέζι της εταιρείας εδώ και πολύ καιρό. Τέσσερις ρακέτες, απλοί στόχοι και έλλειψη δαιμόνιων mini-games ή υπερβολικά περίπλοκων skillshots, διασφαλίζουν σκορ στις δεκάδες των εκατομμυρίων ακόμη και για παίκτες που ελάχιστη επαφή ενδεχομένως έχουν με το αντικείμενο. Οι αξίες της παραγωγής κινούνται στα αναμενόμενα υψηλότατα επίπεδα, με μίμους των ηθοποιών του φιλμ να αποδίδουν πειστικά τα ηχητικά αποσπάσματα που ακούμε στην διάρκεια του παιχνιδιού και το Star Wars-ικό soundtrack να αναλαμβάνει να μας εμπνέει με αυτό το παιδικό δέος που μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στην αγαπημένη σειρά.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του Rogue One τραπεζιού αποτελεί η άτυπη «αρένα» στην κορυφή του, όπου μπορούμε, πραγματοποιώντας τις κατάλληλες βολές, να προκαλέσουμε συγκεκριμένους αντιπάλους, κάθε χτύπημα κατά των οποίων καταφέρνουμε, μας ανταμείβει με αρκετά επιπλέον εκατομμύρια στο σκορ μας. Η μονομαχία με το AT-AT walker αξίζει ιδιαίτερης μνείας καθώς θα προκαλέσει την ικανότητα ακόμη και των βετεράνων παικτών. Οι υπόλοιποι, θα επιτύχουν εντυπωσιακά σκορ ακόμη και αν αρκεστούν να πλακώνουν στις…μπιλιές τους ταπεινούς Stormtroopers.

RO2Άψογος σχεδιασμός, στα υψηλότατα στάνταρ της Zen Studios

Τραπέζι εύκολο, απλό και γρήγορο, το Rogue One προφανώς θα δώσει την μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστηση στον «βαμμένο» οπαδό της σειράς. Παράλληλα, λειτουργεί σαν ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου στο ευγενές άθλημα του φλίπερ για κάθε ανυποψίαστο νεαρό ή νεαρά το επιλέξει για την ψυχαγωγία του.

Pros

  • Ιδιαίτερα προσβάσιμο σε νέους εις το ευγενές άθλημα του φλίπερ, παίκτες
  • Για άλλη μια φορά, πολύ καλή απόδοση του υλικού στο οποίο στηρίζεται

Cons

  • Δεν περιλαμβάνεται κάποιο από τα υπερ-φανταιζί υποπαιχνίδια στα οποία μας έχει συνηθίσει η Zen Studios μέχρι τώρα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 90%

90%

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL