LATEST NEWS

Δεν θα κυκλοφορήσει Darksiders 3

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο CEO της Crytek, Cevat Yerli, στο site Gamesbeat για την εξαγορά του ανθρώπινου δυναμικού που αποτελούσε τη Vigil Games (RIP), ανέφερε ότι τυχόν δημιουργία ενός τίτλου Darksiders δεν βρίσκεται στα πλάνα της εταιρίας.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η Crytek εξ’ αρχής δεν επιθυμούσε κάποια συνέχεια της σειράς Darksiders, καθώς “δεν ταιριάζει με τη στρατηγική της”. Κρίμα, γιατί ένα Darksiders 3 υπό την επήρεια της CryEngine 3 θα ήταν χάρμα οφθαλμών, αλλά προφανώς η Crytek προτιμά να παραμείνει αφοσιωμένη στα First Person Shooters (μην ξεχνάτε το σχεδόν έτοιμο Crysis 3, το επερχόμενο Homefront 2 και το ήδη διάσημο στη Ρωσία F2P Warface) παρά να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, δύσκολα θα κυκλοφορούσε νέο Darksiders μετά την προ μηνών αποχώρηση του καλλιτεχνικού διευθυντή Joe Madureira από τη Vigil Games, αλλά η Crytek, μετά τη δήλωση αυτή, βάζει οριστικά ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες υπήρχαν. Μακάρι στο μέλλον να μας διαψεύσει.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL