LATEST NEWS

Razer Epic Store στην Αθήνα


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Οπως μας ενημέρωσε το δελτίο τύπου της Zegetron, εισαγωγέα των προϊόντων Razer στην Ελλάδα, πρόσφατα άνοιξε το πέμπτο κατάστημα Razer Epic Store (τα υπόλοιπα τέσσερα βρίσκονται σε Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Βερολίνο και Κίεβο) αποκλειστικά αφιερωμένο στα προϊόντα της διάσημης εταιρίας.

Το κατάστημα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Public Συντάγματος, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε και να δοκιμάσετε από πρώτο χέρι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Μερικές εικόνες από το κατάστημα:

Razer 2

Razer 3

Razer 1

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

13 Comments

  1. ενταξει, ξερω οτι οι περισοτεροι τα θεωρουν υπερτιμημενα κι ειναι και λιγο μοδα να τα κραζεις. αλλα εμενα με σιαχνουν πολύ.
    μονο την συσκευασια να δεις, ακομα και τα μανιουαλς και τα χαρτια που εχουν μεσα στο κουτι, καταλαβαινεις οτι προκειται για πολυ μερακληδικη δουλεια.
    ενα ποντικι τους εχω παρει και το θεωρω το καλυτερο που ειχα ποτε, ασε που ειναι απ τις λιγες εταιριες που δινουν σημασια στον αριστεροχειρα.
    ενταξει, και το πιο σοβαρο επιχειρημα: ειναι ΠΡΑΣΙΝΑ, ρε. Τριφυλλάρα, λεμε.

  2. +666 για τα υπέροχα φωτάκια, κερατάκια και την αγνή καγκουρίλα που βγάζουν, αυτό το “Δεν έχω ζωή και ΓΟΥΣΤΑΡΑ να δώκω 120 ευρά για μηχανικό κήμπορντ, κυρίως γιατί παίζω interactive fiction και θέλω όταν πατάω μανιακά το Q να απολαμβάνω τη μέγιστη εμπειρία μη-gameplay στον κόσμο”. Με λιώνουν. Κήμπορντ+ μάους κόμπο και πώς βαστιέμαι να μην πάρω κι άλλα.

    Γουίν.

  3. Ω ναι, ειναι … σπαμάρεις το σκιλ σου και γουστάρεις να ακουυς το κλικικλικι, ποσταρεις στο ρεικουι και νομιζεις πως δακτυλογραφησες τη νεα βιβλο … αυτα ειναι … μηχανικο κιμπορντ και χλιδη μαους.
    Ιρενικους, παντα εβγαζε το deathader και για αριστερους και θαρω ειδα και το naga με τα κουμπια στην αλλη μεριά. Επισης θα παρατηρησεις πως μερικα (οπως το ακριβο ouroboros) ειναι απολυτα συμμετρικα (και τα εξτρα κουμπια ειναι και απο τις δυο μεριες), η razer αν και ολιγον ακριβα, ειναι στη μοστρα, ειναι καλοι σε αυτο!:p
    γουσταρω

  4. Κι εγώ razeropliktos. Έχω πληκτρολόγιο, ποντίκι και mousepad razer και πολύ δύσκολα θα έπαιρνα κάτι διαφορετικό μετά απο αρκετό καιρό χρήσης. Σίγουρα είναι ελαφρώς υπερτημημενα αλλά ας μην ξεχνάμε ότι, Ό,τι πλερώνεις παίρνεις..

    +100 ston Borracho με εκφράζει απόλυτα :p

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL