LATEST NEWS

Neural Network AI στο Blitzkrieg 3

Η Ρωσική Nival είναι μία από τις γνωστότερες εταιρίες στο χώρο των strategies, με το παλμαρέ της να περιλαμβάνει τίτλους όπως το Heroes of Might & Magic V, τη σειρά Etherlords και το Silent Storm. Τελευταίο της πόνημα είναι το Blitzkrieg 3, το τρίτο μέρος μίας εξίσου επιτυχημένης RTS σειράς της εταιρίας, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε Early Access και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2017. 

Το Blitzkrieg 3 αποτελεί ίσως το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της Nival, καθώς πέρα από τις κάμποσες online δυνατότητες που κυμαίνονται στα επίπεδα ενός Massive Online τίτλου, θα περιλαμβάνει neural network AI, με τα αποτελέσματα να φαίνονται στο παρακάτω βίντεο:

Το εν λόγω σύστημα αναμένεται να ενσωματωθεί στο update που θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο και οι λάτρεις των RTS τρίβουν ήδη τα χέρια τους…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL