LATEST NEWS

Καινούριος Batman μέσα στο 2013

Σύμφωνα με δήλωση του John Martin, οικονομικού διευθυντή της Warner Interactive, ένας νέος τίτλος της σειράς Arkham θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2013.

Το μοναδικό στοιχείο που γνωρίζουμε είναι πως την ανάπτυξη του τίτλου δεν έχει αναλάβει η Rocksteady. Έντονη φημολογία θέλει το παιχνίδι να τοποθετείται στην Silver Age και να αφηγείται την πρώτη συνάντηση Batman & Joker, δίνοντας έτσι έναν αέρα prequel και αφήνοντας ορθάνοιχτο το πεδίο για τη Rocksteady. Eικάζεται και η εμπλοκή ολόκληρης της Justice League, αλλά τίποτε δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Αν τελικά όντως κυκλοφορήσει ένας τίτλος αντάξιος του ονόματος Arkham, θα έχουμε να μιλάμε για μια από τις καλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς. Από το πουθενά, χωρίς αγωνιώδη previews, trailers και gameplay videos, θα έχουμε άλλο ένα καλό λόγο να βάλουμε την κουκούλα και να μη βγούμε από το σπίτι για κανά δίμηνο.

Εν αναμονή!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

6 Comments

  1. Μια χαρά είναι η Silver Age,ωραίο θα ήταν ένα prequel.Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι η μη συμμετοχή της Rocksteady.

    Εκεί που λέτε “αφήνοντας ορθάνοιχτο το πεδίο για τη Rocksteady” εννοείται για κάποιο κανονικό sequel σε λίγα χρόνια πάλι;

  2. Ναι, είχαν συζητήσει στο παρελθόν ένα μοντέλο τύπου CoD ή Assassin’s Creed όπου κάθε χρόνο κυκλοφορεί τίτλος στο franchise, με δυο-τρια στούντιος να δουλεύουν παράλληλα.

    Οπότε είναι σχετικά λογική υπόθεση ότι η Rocksteady ετοιμάζει το απευθείας σίκουελ του Arkham City ενώ κάποια άλλη εταιρεία απλά θα “μαγειρέψει” την έτοιμη μηχανή για ένα πρίκουελ!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL