LATEST NEWS

Stellaris: Free-to-Play ως τις 17 Μαΐου

Στις 9 Μαΐου συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του Stellaris, του αστρικού Strategy έπους της Paradox Interactive. Το game έχει αλλάξει ριζικά από τότε ως σήμερα, κάτι που άλλωστε μπορεί να συμπεράνει και ο καθένας που διαβάζει τα review που έχουμε συγγράψει για το σύνολο των DLC και expansions του όλα αυτά τα χρόνια. Οι Σουηδοί δημιουργοί του, λοιπόν, αποφάσισαν να εορτάσουν το τετραετές διαστημικό ταξίδι του game, κυκλοφορώντας ένα εντυπωσιακό εορταστικό trailer, και ανακοινώνοντας πως το game είναι πλήρως free-to-play στο Steam, από σήμερα έως και τις 17 Μαΐου.

Οι εορτασμοί συνοδεύονται επίσης από ένα δωρεάν patch για το game, το οποίο βελτιώνει αισθητά πτυχές του οπτικού τομέα (όπως τα γραφικά για τα Nebulas και τα αστρικά Storms). Επίσης αναβαθμίζονται οι εκδόσεις για κονσόλες, οι οποίες έχουν πλέον πρόσβαση σε ορισμένα από τα DLC/Expansion packs που οι PC users απολάμβαναν εδώ και χρόνια, αλλά και το mobile game Stellars: Galaxy Command, του οποίου οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα in-game contest με ποικίλα rewards.

Από την πλευρά μας, το μόνο που έχουμε να πούμε για το game το οποίο επέτρεψε να πραγματοποιηθεί το όνειρο του να ιδρύσουμε μια Παπαφλεσσιανή Αστρική Αυτοκρατορία, είναι… Χρόνια Πολλά Stellάρη!

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

4 Comments

  1. Ομολογώ πώς ακόμα παλεύω να καταλάβω το νέο σύστημα διαχείρισης των πλανητών.. αλλά γενικά το παίγνιο έχει βελτιωθεί δραματικά!

    Fun fact, παρακάτω ένα παλιό save (που paradoxically (see what I did there?!) δεν είναι σπασμένο) όπου είχα κάνει τα πρώτα βήματα της διαγαλαξιακής ρεϊκουικής αυτοκρατορίας.
    [SPOILER]
    [IMG]https://i.imgur.com/7ZpXgB3.png[/IMG]
    [/SPOILER]

  2. [QUOTE=”Ultimus, post: 535742, member: 102631″]
    Ομολογώ πώς ακόμα παλεύω να καταλάβω το νέο σύστημα διαχείρισης των πλανητών.. αλλά γενικά το παίγνιο έχει βελτιωθεί δραματικά!

    Fun fact, παρακάτω ένα παλιό save (που paradoxically (see what I did there?!) δεν είναι σπασμένο) όπου είχα κάνει τα πρώτα βήματα της διαγαλαξιακής ρεϊκουικής αυτοκρατορίας.
    [SPOILER]
    [IMG]https://i.imgur.com/7ZpXgB3.png[/IMG]
    [/SPOILER]
    [/QUOTE]
    Και εμένα το νέο σύστημα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Ζητούσε πολύ micromanagement του εργατικου δυναμικού προκειμένου να μπορείς να επικεντρωθείς σε ότι ήθελες να παράγει ο πλανήτης[I]. Τουλάχιστον έτσι ήταν στο launch, δεν ξέρω εάν με patches έγινε πιο απλό [/I]

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL