LATEST NEWS

Ληστεία αξίας 340,000$ σε εργοστάσιο της MSI

Όπως ανακοίνωσε η MSI, αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα η κινεζική αστυνομία, εκλάπησαν ούτε λίγο ούτε πολύ κάρτες γραφικών RTX 3090 αξίας 340,000$, ενώ δίνεται και αμοιβή 15,000$ σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Σύμφωνα με τα όσα έχει δώσει στην δημοσιότητα η εταιρεία, ενώ ελέγχεται τόσο ο χώρος φόρτωσης των εμπορευμάτων, όσο και κάθε φορτηγό που εξέρχεται αυτού, δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει κάποιο σχετικό στοιχείο.

Με τις τιμές και την ζήτηση να έχουν εκτοξευθεί, έμοιαζε θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού πολλοί είναι οι καταναλωτές που βρίσκονται σε απόγνωση και θα πλήρωναν όσο όσο ακόμη και στην μαύρη αγορά για μία κάρτα RTX 3090 η οποία αυτή την στιγμή κοστίζει περισσότερα από 2000€. Αντίστοιχες υπερτιμολογήσεις και υψηλή ζήτηση βλέπουμε και στην ελληνική αγορά.

Για όσους από εσάς σας έχει φάει το άγχος για το αν αυτό θα επηρεάσει το στοκ και ίσως καθυστερήσετε ακόμη περισσότερο να λάβετε την κάρτα σας, από ότι φαίνεται τα αποθέματα της MSI δεν θα επηρεαστούν και τόσο. Στην πραγματικότητα το φορτίο περιείχε περίπου 220 κάρτες γραφικών, κάτι που αντιστοιχεί σε μία παρτίδα παραγωγής. Αυτά όσον αφορά τις ανακοινώσεις της MSI, γιατί από την άλλη διαβάζουμε συνεχώς για κυρίως διψήφια ή στην καλύτερη για λίγα παραπάνω νούμερα προϊόντων τα οποία παραδίδονται στους τοπικούς προμηθευτές ανά τον κόσμο.

Ηλίας Ιακωβόπουλος

Μεγαλωμένος στην ελληνική επαρχία, μαγεύτηκε γρήγορα από τα φώτα της πρώτης CRT οθόνης του. Σαν περίεργος και παράξενος μπήκε στα βαθιά από νωρίς, όχι πάντοτε με επιτυχία. Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγγραφή, οπότε και μπλέχτηκε με τις κριτικές σατανικών βιντεοπαιχνιδιών. Δηλωμένος μεσαιωλάγνος, κρίνει τα πάντα με κριτήριο το πόσα σπαθιά θα βρει στο διάβα του, ενώ στο προσκεφάλι του έχει μια Voodoo 2 να τον φυλάγει.

11 Comments

  1. Λατρεύω το “πολλοί καταναλωτές βρήσκονται σε απόγνωση”, ζουν ένα δράμα οι άνθρωποι, να τους δώσουμε κανένα επίδομα, καμιά δωρένα γραμμή ψυχολογικής στήριξης έστω…

    Επίσης τι φάση η MSI? Μια πυρκαγιά, τώρα αυτό; Μάλλον για κανόνι πάει και κοιτάζει να μαζέψει λεφτά από ασφαλιστικές.

  2. [QUOTE=”Hank Chinnaski, post: 556367, member: 104381″]
    Προπαραγγελία στην προπαραγγελία πόσο να αντέξει ο Σρέντερ; Πήγε και την πήρε μόνος του.
    [/QUOTE]
    Μπααα. Αν ήταν αυτός θα είχε μπει μέσα με stealth, αγκαλιά με την χραπα χρούπα. Θα ξέραν τον δράστη και απλώς θα τον ψάχναν.

  3. [QUOTE=”Hellion, post: 556368, member: 102589″]
    “Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας δράστης ήταν ο χοντρός που δεν έχει PC και ο άλλος ο ψηλός με τα γυαλιά…”
    [/QUOTE]
    “Μαρτυρίες κάνουν λόγο και για άτομο που κουνούσε το κεφάλι του ακατάσχετα, ενώ κρατούσε τσίλιες…”

  4. H αξια των αγαθων ειναι $340Κ και δινουν μονο $15Κ στον ρουφιανο; πως εχει ξεπεσει ετσι η κοινωνια;

    [QUOTE=”jonirenicus13, post: 556363, member: 102623″]
    Μεγάλη μούφα μυρίζει. Σαν τα 500k που κλέψανε από το σεφ που είχε ο ολυμπιακός για να πληρώσει τη δεη.
    [/QUOTE]
    Μπηκε ενα αγνωστο οχημα/φορτηγακι σε ελεγχομενο χωρο. Σηκωσαν 220 καρτες και κανενας δεν πηρε χαμπαρι. Σε παλετες τις ειχαν στο παρκινγκ;

    Εκεινη την μερα εβρεχε; Οταν βρεχει δεν υπαρχει φυλαξη. Ποιος θα βγει στην βροχη για να ριξει τα βλεφαρα του;
    Ο μετεορολογος εκανε την ερευνα για μερα με βροχη. ο χοντρος στο τιμονι και ο σρεντερ να φορτωνει το καροτσι γιατι αυτος ξερει τι αξιζει και τι ειναι σκουπιδι. Ο αλλος που κουναει/χτυπαει το κεφαλι του ως τσιλιαδορος γιατι οταν θα αρχισει να κουνιεται θα ξερουν οτι καποιος ερχεται.

    wtf μολις πατησα το οκ ειδα το σχολιο του βορειου για τον κινουμενο ανθρωπο.

  5. [QUOTE=”Chronomancy, post: 556379, member: 103156″]
    Τώρα βέβαια αν αποδειχθεί ότι ήταν τίποτα χελώνες, μάλλον τον βλέπω για σεπουκου
    [/QUOTE]
    Το απόλυτο ρεζιλίκι για αυτόν: Να παρακαλάς τον Ντονατέλο να σε αφήσει να παίξεις και εσύ λίγο στην καινούρια του 3090, αφού πρώτα προσπαθήσεις να τον καλοπιάσεις με καμιά δεκαριά πίτσες……. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL