LATEST NEWS

Πρώτο teaser-trailer για το Darkest Dungeon 2!

To Darkest Dungeon θεωρείται δίκαια ένα από τα χαρακτηριστικότερα, πιο πρωτότυπα και πιο επιτυχημένα games που προέκυψαν κατά την εποχή που το φαινόμενο Kickstarter βρισκόταν στο αποκορύφωμα της έξαρσής του. Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου από τα DLC του, η σημερινή ημέρα μας επιφύλασσε μια έκπληξη: την κυκλοφορία, χωρίς καμιά προειδοποίηση, του πρώτου teaser-trailer για το Darkest Dungeon 2!

Στο teaser βλέπουμε τις σιλουέτες έξι εκ των ηρώων του πρώτου game (συγκεκριμένα των Hellion, Leper, Highwayman, Plague Doctor, Man-at-Arms και Grave Robber) να ατενίζουν μια χιονισμένη κορυφογραμμή, ένδειξη, ίσως, ως προς την τοπογραφία του sequel. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η επιστροφή του Narrator που λατρέψαμε στο 1.

Περισσότερες λεπτομέρειες, όσο κυκλοφορούν…

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

9 Comments

  1. Να τολμήσω να ζητήσω λιγότερο grinding με κάποιο τρόπο?Άν είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά για να μπορέσεις να προχωρήσεις λίγο πιο πέρα, άστο καλύτερα θα πάρω το soundtrack ή κάνα illustration.

    Έχει περάσει η εποχή της αθωότητας που έπαιρνα ένα παιχνίδι με βάση το art style και όλα όσα συνθέτουν την “επιφάνεια” και όχι την ουσία.

    1. Τύριον αν αναγκαστείς σε ενοχλητικό grinding στο DD, ουσιαστικά είναι γιατί έχεις αγνοήσει κάποιο μηχανισμό του ή κάποια βασική συνεργία μεταξύ χαρακτήρων. Φυσικά το ίδιο το παιχνίδι δεν μπαίνει ποτέ σε διαδικασία να τα εξηγήσει όλα αυτά, αλλά πίστεψέ με, το grinding το απεχθάνομαι όσο λίγοι.

      Η περίπτωση του DD ήταν μοναδική. Ομορφιά & ουσία. Χεσμένος από χαρά αναμένω το δεύτερο!

      1. Τι να σου πω Στέφανε, ίσως να έχεις δίκιο. Και οφείλω να πω πως το παιχνίδι αυτό είναι πονεμένη υπόθεση για μένα, αφού το είχα ξεκινήσει με τεράστιο ενθουσιασμό. Απλά Θυμάμαι τον παλιό εκείνο τον καιρό να έχω συμπληρώσει δεκάδες ώρες στην αρχική έκδοση , μάλιστα το είχα πάρει λίγες μέρες πριν βγει από early access και λίγο πριν μπω στο darkest dungeon απλά ένιωσα πως έκανα το ίδιο ξάνα και ξανά (ήτοι raid σε dungeons για trinkets και λεφτά —– boss και πάλι από την αρχή) και κάπου βαρέθηκα/απηύδησα. Ίσως να φταίει πως δεν κατάλαβα καλά τους μηχανισμούς του και δυσκόλευα τη ζωή μου.

        1. Ισχύει. Υπάρχει λόγος που υφίστανται συγκεκριμένα ‘speedrun’ achievements στο παιχνίδι, τα οποία εκ πρώτης όψεως φαντάζουν ουτοπικά.

          Χωρίς να τα έχω ξεκλειδώσει ο ίδιος (καθώς το έζησα σε τέτοιο βαθμό που δεν ήθελα με τίποτε να ξεκινήσω νέα παρτίδα) πλέον καταλαβαίνω επακριβώς πώς μπορούν να ξεκλειδωθούν, από την στιγμή που έχεις ρίξει τις απαραίτητες ώρες στο παιχνίδι.

          Το είχα εγκαταλείψει και εγώ δυο φορές. Μια περίπου στα μισά, όταν είχα κολλήσει στο Level 4 με τους περισσότερους ήρωές μου και δεν μπορούσα ούτε τα αντίστοιχα bosses να περάσω και άλλη μια στο Σκοτεινότατο, θεωρώντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω το παιχνίδι ποτέ.

          Κάτι όμως με τράβηξε και γύρισα. Μελέτησα τα πλουσιότατα wikis που είχαν γραφτεί ως τότε και συμπλήρωσα την εικόνα του πάζλ στο κεφάλι μου. Κατόπιν πήρα μπρος και άρχισα να καλπάζω.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL