LATEST NEWS

[UPDATED] To WoW ποτέ δεν πεθαίνει….

[Update] Και το όνομα αυτού: Legion. Όπως φαίνεται η Blizzard επιχειρεί για άλλη μία φορά να επαναπροσδιορίσει το ενδιαφέρον και να το στρέψει προς γνώριμα μονοπάτια. Έτσι, το καινούργιο expansion του WoW θα έχει μία αύρα από το The Burning Crusade, με την Burning Legion να επιστρέφει δριμύτερη έπειτα από το αναθεωρημένο timeline (όπως προέκυψε από το Warlords of Draenor).

Το expansion θα περιλάμβανει μία καινούργια κλάση (Demon Hunter), ενώ η Blizzard υπόσχεται και καινούργια features όπως το Class Order Halls και Artifact Weapons, ξεχωριστό PvE από PvP skillset και ξανασχεδιασμένο Honour system. Εντύπωση, φυσικά, προκαλεί η παρουσία του Illidan σε αυτό το expansion! Η Blizzard υπόσχεται ότι η beta θα ξεκινήσει εντός του χρόνου, τα υπόλοιπα στα βίντεο που ακολουθούν!

 

[Αρχική είδηση 01/08/2015] Μπορεί αισίως να μετρά 11 ολόκληρα χρόνια ζωής, με πέντε expansions να έχουν κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών, μπορεί να έχει χάσει ένα σεβαστό μέρος των συνδρομητών που απέκτησε κατά τη θρυλική πορεία του προς την απόλυτη κορυφή της gaming ενασχόλησης επί πολλά έτη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το “World of Warcraft” έχει φτάσει στο φινάλε της ύπαρξής του.

Η Blizzard είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα ακόμη expansion του πιο επιτυχημένου παιχνιδιού τους, της μηχανής χρήματος που μέσω των εκατομμυρίων συνδρομών που απέκτησε αποτέλεσε τον Νο1 παράγοντα γιγάντωσης της πασίγνωστης εταιρείας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία λεπτομέρεια γνωστή αναφορικά με το έκτο expansion, αλλά η Gamescom πλησιάζει γοργά, οπότε είναι θέμα χρόνου να μπει εκ νέου στην πρίζα το πιστό κοινό του WoW, που εξακολουθεί ν’ αποτελεί επταψήφιο αριθμό ανθρώπων ανά τον κόσμο…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL