LATEST NEWS

UPDATED: Kickstarter για το A Vampyre Story: Year One

To “A Vampyre Story” της Autumn Moon Entertainment πρέπει να το θυμάστε εσείς οι adventurers. Όπως προφανώς θα θυμάστε και ότι τα στελέχη της εταιρείας μας είχαν υποσχεθεί αρχικά το AVS 2 και στη συνέχεια το AVS: Year 1, με το δεύτερο να αποτελεί prequel του ήδη κυκλοφορηθέντος παιχνιδιού και να σχεδιάζεται με τη λογική της μορφής επεισοδίων, αφού τα σχέδια περί του sequel ναυάγησαν λόγω οικονομικών προβλημάτων και διαφωνιών με τον publisher.

Από τότε πέρασε αισίως μία τριετία, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν είδαμε απολύτως τίποτα. Έφτασε να γίνει αστείο στους κύκλους των adventure gamers η όποια κυκλοφορία παιχνιδιού της σειράς. Όπως όμως φαίνεται, μέσα από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook, τα σχέδια για την κυκλοφορία του prequel εξακολουθούν να μην έχουν εγκαταλειφθεί. 

Φαίνεται ότι ο Βill Tyler το έχει βάλει σκοπό να δει το φως της κυκλοφορίας τουλάχιστον αυτό το μέρος της σειράς, εξ’ ου και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα στραφεί κι αυτός στη λύση του Kickstarter, για να ευοδωθεί η προσπάθειά του. Αυτό που μένει να δούμε είναι πόσα χρήματα θα ζητήσει από τους παίκτες και φυσικά αν τελικά θα καταφέρει να τα εξασφαλίσει…. 

UPDATE: Το πολυπόθητο Kickstarter ξεκίνησε και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Ο Bill Tyler ζητά  200.000$ για το prequel του Vampyre Story, μένει να δούμε κατά πόσο θα καταφέρει να χρηματοδοτηθεί και αν θα τηρήσει τις υποσχέσεις του.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

7 Comments

  1. Έχω μια απίθανη ιδέα: να κάνει kickstarter campaign για το Vampyre Story 2, και αν με το καλό το παιχνίδι βγει και έχει και εμπορική επιτυχία, ας φτιάξει και το prequel αφού τον καίει τόσο… τι ιστορίες γι αγρίους λέω και γω τώρα, ε;

  2. Χμ, αν και επιμένω πως η κυκλοφορία prequel πριν το Vampyre Story 2 είναι κατ’ ελάχιστο αλλοπρόσαλη, και δημιουργικα και σαν business decision, το βασικό tier των 8$, και μάλιστα όχι limited, και με πρόσβαση στη beta, είναι από προσγειωμένο εώς και ταπεινό, δεδομένου του πως κινούνται άλλοι developers με ένα κάποιο όνομα. Μάλλον τελικά θα κάνω pledge.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL